varga Posztolva ekkor: 2019. szeptember 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. szeptember 5. Samsung Galaxy A50 telefont július elején vettem. Keszthelyen a Telekom üzletben vettem át. Most ma dél óta az érintő képernyője semmire sem reagál!!! Mit tegyek?? SÜRGŐS választ kérek!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2019. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 5. Gondolom szervízbe kéne vinni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2019. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 5. Még egy újraindítást esetleg wipe data vagy wipe cache funkciót megpróbálhatnál recovery menüből, de ez vagy segít vagy nem. Ennyit tudok még hozzátenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 abit Posztolva: 2019. szeptember 5. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 5. Szia @varga, Mindenképp keress fel egy szervizt, ahol megvizsgálják a telefont. Szervizkeresőt a linken kereshetsz.Papírokat, kiegészítőket érdemes magaddal vinni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 varga Posztolva: 2019. szeptember 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 5. Természetesen holnap viszem, ám hátha egyszerűbben is fel lehetne éleszteni!? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 varga Posztolva: 2019. szeptember 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 22. Igen, az újraindítás segített! Ám azt csak a szervizben tudtam meg, hogy hogyan kell újraindítani, az oldalsó gombok egyszerre történő megnyomásával. Ha ezt tudom, nem nyűgösködtem volna!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2019. szeptember 22. (szerkesztve) 15 órája, varga írta: Igen, az újraindítás segített! Ám azt csak a szervizben tudtam meg, hogy hogyan kell újraindítani, az oldalsó gombok egyszerre történő megnyomásával. Ha ezt tudom, nem nyűgösködtem volna!!!! Örülök, hogy megoldódott a probléma - még ha kicsit nehezebben is. ? Szerkesztve ekkor: 2019. szeptember 22. Szerkesztő: abit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
varga
Samsung Galaxy A50 telefont július elején vettem. Keszthelyen a Telekom üzletben vettem át.
Most ma dél óta az érintő képernyője semmire sem reagál!!!
Mit tegyek??
SÜRGŐS választ kérek!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.