Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Technicolor ISB2201


Dr.*****

Kérdés

Üdv mindenkinek.

Technicolor ISB2201beltérim van 2 db, vezeték nélkül csatlakozik a netre. Ha áramszünetünk van, akár rövid ideig is, a setopbox nem kap ip címet, mivel a router lassabban "áll fel", így nem is működik. Ha be van programozva felvétel így nem indul el... Beállításokban nem találtam automata újraindítást vagy késleltetett indítást...legalább amíg a router üzemkész állapotba kerül....sem..megoldást sem...elég lenne, ha szegény várna 1-2 percet, mielőtt startolna.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

  • 1

Üdv. Sajnos ebbe a problémába minden IPTV felhasználó belefut előbb-utóbb. Ezt a gondot a Telekom vagy nem tudja, vagy nem akarja megoldani, ezért verik bele az ügyintézőik fejébe - hogy álmukból felriasztva is el tudják mondani - a sorrendi újraindítás szöveget. Ez persze azokon semmit sem segít, akik éppen nincsenek otthon áramszünetkor, vagy internet kimaradáskor, és emiatt nem lesz meg a beállított felvétel.

Én nem értek a programozáshoz, laikusként úgy gondolnám, hogy lehetne az STB szoftverében olyan utasítás, ami kapcsolat megszakadás után addig végeztet újraindítást, amig a kapcsolat helyre nem áll.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Szia. Köszönöm a válaszod...a kínai gagyik ezt tudják...:(. Hát ez van. Várunk, bosszankodunk. *****-től jöttem vissza...néha kicsit bánom...Itt olvastam arról is, hogy felhőbe megy a tv is...áprilisban...azt hiszem az is elmúlt már...nehézkes egy kicsit minden...Lehet, hogy hibernáltatni fogom magam, nagyok az elvárásaim...röpke pár ezer év és minden rendben lesz...majdnem...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Be lehet állítani statikus ip címet a set top boxon, én is véletlenül jöttem rá. 

Teljesen kikapcsolod a boxot és olyan eszközhöz csatlakoztatod az Ethernet kábelt amin nincs internet, de jel van. Ezután újra bekapcsolod a boxot. Megvárod amíg betölt. Ki fogja írni, hogy nem tud csatlakozni az internetre és meg fog jelenni egy olyan lehetőség, hogy manuális konfigurálás. Innentől már egyértelmű. :)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kristof120701
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Igen...én is úgy gondoltam...beírtam kézzel az ip címet...nem volt jó...192.168.1.1 helyett pl 192.168.001.001. írtam be, nem tudta értelmezni, nem, kapcsolódott...nem tudtam a karaktereket léptetni úgy, ahogyan szerettem volna, ezért kellet 0-kal kiegészíteni. Te tudtad léptetni valamelyik gombbal? Én nem jöttem rá.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...