kidgabber

Speedport Entry probléma

Kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne,hogy néhány napja akadozik néhány oldal betöltése.Vannak oldalak(pl.Youtube,Facebook)amelyek gond nélkül bejönnek és folyamatosan működnek,sőt ha kikapcsolom/bekapcsolom a routert,akkor egy ideig minden működik,majd visszatér a lassulás.

Találtam hasonló problémát a fórumban,ott az volt a tanács,hogy ki kell kapcsolni IPv6-t.Nálam ez nem segített.

Esetleg valami más beállítás segíthet?

Köszi előre is az ötleteket!

Üdv,

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ekkor: 2019. 10. 29. at 10:36, teherwagon írta:

 a Té dual stack-kel ad IPv6-ot

Teljesen pontos :) 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

  "14 órája, kidgabber írta:

De,ezt hol tudom beállítani?Mert a kép alapján engedélyezve van.Már ha itt kell egyáltalán.

A másik,amit nem értek,hogy egyik napról a másikra,hogy keletkezik egy ilyen probléma?

Ja és a router újraindítása után miért tűnik úgy egy kis ideig,hogy minden okés?"

Hello @kidgrabber, a kérdéseid alapján egy kis kályhás rásegítés (btz, javíts, légyszi, ha túl pontatlan) :) a Té dual stack-kel ad IPv6-ot, tehát leegyszerűsítve az IPv4-es és IPv6-os cuccoknak is mennie kellene. viszont az IPv6-os tesztoldal alapján nálad valami miatt kiesik az IPv4, ezért van akadás olyan oldalaknál, amik csak ezt kezelik. ennek okát kellene megtalálni, pontosabban azt, hogy nálad, eszköz oldalon van-e vagy hálózati

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
15 perce, kidgabber írta:

De,ezt hol tudom beállítani?Mert a kép alapján engedélyezve van.Már ha itt kell egyáltalán.:D

A másik,amit nem értek,hogy egyik napról a másikra,hogy keletkezik egy ilyen probléma?

Ja és a router újraindítása után miért tűnik úgy egy kis ideig,hogy minden okés?

Képkivágás1.JPG

Mikor a probléma jelentkezik, mi a saját géped helyi hálózati IPv4 címe? (192.168........) Azt tudod e pingelni? Eléred e a digitális elosztó adminisztrátori felületét? A digitális elosztó pingelő eszközével pingelhető e akkor IPv4 oldal? Internet fül, status alatt a digitális elosztódnak van IPv4 címe?

Sajnos így fórumon keresztül, a rendelkezésre álló információk alapján nem tudom megmondani, hogy mitől állt elő ez a helyzet. Ilyen jelenséget én csak saját eszközzel tudtam reprodukálni. Próbálj meg egy gyári beállítások visszaállítását, utána ne feledkezz meg a pppoe felhasználónév és jelszó újra megadásáról sem, a digitális elosztó adminisztrációs felületén.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Posztolva: (szerkesztve)

Okés,közben rákerestem.

Köszönöm a segítséget!

Üdv,

 

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: kidgabber

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
1 perce, kidgabber írta:

Lefuttattam,csatoltam az eredményt.

Nekem,mint laikusnak nem sok mindent mond.:)

Képkivágás.JPG

Itt az látható, hogy nincs IPv4 címed, csak IPv6. Mivel a YouTube, Facebook mind működnek IPv6-on, ezért azok egyértelműen zökkenőmentesen működnek, míg más oldalak, amik nem érhetők el IPv6 címen, azok nem fognak bejönni. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Lefuttattam,csatoltam az eredményt.

Nekem,mint laikusnak nem sok mindent mond.:)

Képkivágás.JPG

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Pedig nagyon gyanús, hogy az IPv6-al van valami. 

Ha legközelebb tapasztalod a problémát, futtasd le ezt az oldalt

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most