ncrx Posztolva ekkor: 2019. november 19. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. november 19. Sziasztok! A "Kapcsolat program karácsony" regisztrációnál kér egy MT ügyfélazonosítót - ami az előfizetéseseknél a számlán szerepel ugyebár. A Dominósok hol találják meg ezt? Már úgy értem a szerződésen kívül, mert azt már tuti elkevertem valahova. Köszönöm előre is a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2019. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. november 20. @abit Előfizetéses mobilnál is van MT azonosító. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. november 20. Szia @ncrx, Az MT ügyfélazonosító otthoni szolgáltatásokat érinti. Ha van otthoni szolgáltatásod, akkor van csak ilyen számsorod. Ezt a havi számlán találhatod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. november 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. november 25. Ekkor: 11/20/2019 at 7:24, Roli82 írta: @abit Előfizetéses mobilnál is van MT azonosító. Valóban, ez kicsit elkerülte a figyelmem, elnézést. ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom ^Dániel Posztolva: 2020. január 29. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. január 29. Szia ncrx! Bár az akció a karácsonyi időszakban volt, a jövőre való tekintettel érdemes tudni, hogy a Domino számokhoz is tartozik MT ügyfél-azonosító, szükség esetén ezt ügyfélszolgálati csatornáinkon tudod elkérni kollégáinktól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ncrx
Sziasztok!
A "Kapcsolat program karácsony" regisztrációnál kér egy MT ügyfélazonosítót - ami az előfizetéseseknél a számlán szerepel ugyebár.
A Dominósok hol találják meg ezt? Már úgy értem a szerződésen kívül, mert azt már tuti elkevertem valahova.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.