zapco1269 Posztolva ekkor: 2020. február 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. február 9. Lehet már tudni a nyáron következő 2 nagy sporteseményt ( Foci EB, Olimpia) esetleg fogják 4K-ban közvetíteni és ha igen akkor ezt a TELEKOM is abban fogja adni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2020. február 10. Megosztás Posztolva: 2020. február 10. 2 órája, Adama írta: Bár azt nem tudom, hogy az iptv rendszer tudja-e jelenlegi állapotában kezelni a 4k-t. A jelenlegi boxok nem tudják kezelni a 4K-t! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2020. február 9. Megosztás Posztolva: 2020. február 9. Nem valószínű. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Adama Posztolva: 2020. február 10. Megosztás Posztolva: 2020. február 10. Első körben a közmédiát kéne megkérdezni, ugyanis ők rendelkeznek a közvetítési jogokkal. Ha tervezik 4K-ban adni, akkor valszeg a T is adja. Bár azt nem tudom, hogy az iptv rendszer tudja-e jelenlegi állapotában kezelni a 4k-t. De ha lesz 4k közvetítés, mindig tv-n biztosan elérhető lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zapco1269 Posztolva: 2020. február 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. február 11. Megkérdeztem a közmédiát és a válasz. NEM-NEM Nincs a meg hozzá a infrastruktúra nagyon költséges lenne át állni a 4K műsorszórósra mert a közeg még nincs felkészülve. Ez egy 2017 tanulmány alapján született döntés, az ez évi FOCI EB és OLIMPIA tükrébe, pedig a jel 4K HDR-ben fog beérkezni a műsor elosztó központjába. Talán az EUROSPORT foglya adni.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zapco1269
Lehet már tudni a nyáron következő 2 nagy sporteseményt ( Foci EB, Olimpia) esetleg fogják 4K-ban közvetíteni és ha igen akkor ezt a TELEKOM is abban fogja adni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.