Ràczné csík anikó Posztolva ekkor: 2020. április 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. április 23. Hogyan tudom megnézni,a számlámat be van -e fizetve? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. április 24. Megosztás Posztolva: 2020. április 24. Hello @Ràczné csík anikó, hogyan szoktad fizetni, illetve melyik számládról van szó? azért kérdezem, mert nincs rá egyedül üdvözítő varázsmegoldás. a számlán magán látod, ha az előző számlákkal elmaradásod van. a friss számlák pedig nyomon következően a Telekom appban, a Té honlapján vagy a Díjneten, attól függően, hogy hol szoktad fizetni. ha elakadsz, és konkretizálod, próbálunk segíteni. viszont itt a fórumon ügyfelek vagyunk, mint te, így ha a háttérben kell valamit mókolni, akkor keresd a Tét, mert csak ők látják a részleteket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dohány Gáspárné Posztolva: 2020. augusztus 19. Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 19. Ekkor: 2020.04.23. at 16:41, Ràczné csík anikó írta: Hogyan tudom megnézni,a számlámat be van -e fizetve? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2020. augusztus 19. Telekom Megosztás Posztolva: 2020. augusztus 19. Szia! A Telekom alkalmazásba belépve, vagy webes önkiszolgáló felületünkre belépve lehet ellenőrizni a befizetett számlákat, valamint a még kiegyenlítetlen tételeket (itt lehet belépni: https://www.telekom.hu/telekomfiok/belepes?3). ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ràczné csík anikó
Hogyan tudom megnézni,a számlámat be van -e fizetve?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.