Márk_Hun Posztolva ekkor: 2020. szeptember 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. szeptember 21. Üdv mindenkinek. A mai nap folyamán valamiért a TVGO a Chrome-on keresztül nézhetetlen. 1 perc után kidob egy hibaüzenetet. Próbáltam az asztali gépemen, laptopomon, de mindkettőnél ugyanaz a jelenség. Ellenőriztem, hátha a valami frissítés nincs letöltve, de a Windows és a Chrome is naprakész. Az előfizetésért havonta szép összeget kérnek, jó lenne ha a hibaelhárítás ennek megfelelően történne. Hibaszám: 4-44-140 Köszönöm előre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2020. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 22. Hello, nálam is ez volt, kilépés, belépés megoldotta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márk_Hun Posztolva: 2020. szeptember 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 22. Szia teherwagon. Köszönöm a választ, kipróbáltam, de nem változott a helyzet. Kiléptem, visszaléptem és nem javult a helyzet. Aztán kiléptem, böngészőt bezártam, újraindít, visszaléptem, de ugyanúgy megáll. Aztán kiléptem, töröltem minden előzményt, sütit, gyorsítótárat, de ugyanúgy megáll. Sajnos a szolgáltató oldaláról lesz valami, mert 2 gép van itthon, de mindkettő ugyanezt csinálja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 PetyaHUN Posztolva: 2020. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 22. Én is kipróbáltam, kiléptem, visszaléptem, többször is, de sajnos ugyanúgy megáll. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BZsolt Posztolva: 2020. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 23. (szerkesztve) Kapcsold ki a reklámblokkolást a böngésződben, vagy egyszerűen add a "player.telekomtvgo.hu" oldalt a kivételekhez. Ha adblocker pluginod van, akkor abban. Szerkesztve ekkor: 2020. szeptember 23. Szerkesztő: BZsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 PetyaHUN Posztolva: 2020. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 23. (szerkesztve) BZsolt, köszi szépen, működik a blokkoló kikapcsolása után! Szerkesztve ekkor: 2020. szeptember 23. Szerkesztő: PetyaHUN Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Márk_Hun Posztolva: 2020. szeptember 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 23. Üdv BZsolt! Úgy néz ki a kivétel hozzáadása megoldotta a gondot. Köszönöm a válaszod! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hun005 Posztolva: 2020. szeptember 23. Megosztás Posztolva: 2020. szeptember 23. (szerkesztve) 4-44-902 hibakód semmiféle TV adás nem játszható le! Androidos app Szerkesztve ekkor: 2020. szeptember 23. Szerkesztő: hun005 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Márk_Hun
Üdv mindenkinek.
A mai nap folyamán valamiért a TVGO a Chrome-on keresztül nézhetetlen. 1 perc után kidob egy hibaüzenetet.
Próbáltam az asztali gépemen, laptopomon, de mindkettőnél ugyanaz a jelenség.
Ellenőriztem, hátha a valami frissítés nincs letöltve, de a Windows és a Chrome is naprakész.
Az előfizetésért havonta szép összeget kérnek, jó lenne ha a hibaelhárítás ennek megfelelően történne.
Hibaszám: 4-44-140
Köszönöm előre is.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.