Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

hun005

Tag
  • Tartalmak

    14
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

hun005 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. hun005

    Kaon 1344

    Sziasztok Van ez a Kaon 1344 csoda de nem tudom minek😄 Összepárosítom a fő eszközzel ami elvileg meg is történik mert amikor elviszem máshova akkor összeszinkronizálnak és a Telekom wifi alkalmazásban is látszik full térerővel De aztán gondol egyet és lecsatlakozik azaz már nem látom az alkalmazásban. Volt már reset is de ennél tovább nem jutottam köszönöm
  2. hun005

    Telekom TV GO

    4-44-902 hibakód semmiféle TV adás nem játszható le! Androidos app
  3. hun005

    TVGO - Hibaszám 4-44-140

    4-44-902 hibakód semmiféle TV adás nem játszható le! Androidos app
  4. hun005

    Albérlet

    Sziasztok Albérletben melyik lehetséges szolgáltatás bekötésekor? A főbérlőnek kell intézni,vagy az albérlő nevére is lehet? Elmondaná valaki a folyamatot. Online el tudom intézni így is? köszönöm
  5. hun005

    TV GO

    Valaki elmondaná mi lehet a gond? Feltelepítem rendszergazdai jogosultsággal Windows 10 alá a TVGO kiegészítőt de se chrome se firefox alatt nem megy..Amikor indítanám a TV adást akkor mindig kéri hogy telepítsem,nem érzékeli. köszönöm
  6. hun005

    TV GO

    Miért nem működik a TVGO?"A szolgáltatás jelenleg nem elérhető".Ilyen ipari hulladék programot még nem láttam.Ez soha a büdös életbe nem működött még normálisan.De ahogy látom nem is fog.
  7. hun005

    Magenta 1

    Hívnak napok óta erről a 9303100-as számról a megrendelés miatt de amikor felveszem azonnal megszakad!Ha meg én hívom vissza őket akkor azt mondják majd hívnak újra.Ezt játszuk néhány napja,jó kis ügyintézés!
  8. hun005

    Magenta 1

    Ebbe a Magenta 1 -be bele lehet vinni egy már meglévő mobil előfizetést?
  9. hun005

    Mobilinternet

    Köszönöm a választ végülis sikerült átváltanom Domino Web-re.Most viszont egy kérdésem lenne a nagyérdeműhöz.Megrendeltem ezt a Korlátlan böngészés és e-mail opciót 1890ft-ért de hogy őszinte legyek ***** sem ér vagyis inkább úgy fogalmazok hogy annyi pénzt lopnak ki a zsebemből amennyit a gerincességük megenged.Nem nézek videót,nem töltök le semmit mégis szépen fogyogat a Domino Web adatforgalom mennyisége.Kedves telekom ne magyarázza már meg nekem hogy be lehet egy böngészőt úgy állítani hogy az az adatforgalom amit ők annak gondolnak vagyis kívül esik a meghatározott feltételeken az nem fog átmenni. Ugyanis átmegy mert akkor nem fogyna az említett Dominó Web.Miről is van szó konkrétan?
  10. hun005

    Mobilinternet

    Laptopos és Táblagépes csak Domino Web van!  De ez nem Domino Web hanem Domino Net A gond éppen csak az hogy a rajta lévő több mint 10ezer forinttal szinte kitörölhetem a hátsó felemet Ugyanis nem válthatok Domino Web-re csak rendelhetek 2990-ért másik számmal.Itt meg adott egy telefonszám 10ezer ft rajta lévő összeggel és vehetek érte napinet 10mb-os csomagot meg travel 10 és 50mb-os 24 órásakat.Tök jó nem?Hajrá Telekom Hajrá Magyarország!
  11. hun005

    Mobilinternet

    SMS-ben elküldtem erre ezt kapom "Ez a szolgáltatás az ön csomagjával nem elérhető"   Ha belépek az online felületre akkor a telefonszám mellett ez szerepel "Domino Net" Ezzel a kártyával eddig csak és kizárólag internetezés történt mobil stick-el.A kalandos történet a következő Tavaly tavasszal rátöltöttem egy bizonyos összeget amivel 10 ezer fölé ment az egyenlege,viszont utána nem sokkal itt különböző költözködések miatt eltűnt a SIM.Most áprilisban viszont lejár a Hívószám rendelkezésre állása tehát gondolom addig megint töltenem kell rá hogy meghosszabbodjon az idő.Tegnap viszont megtaláltam a SIM-et és most újra szeretném használni.A másik probléma hogy konkrétan nem is az én nevemen van mert egy munkatársamtól kaptam 4-5 évvel ezelőtt de mint mondtam én használom a webes felületet is.Addig amíg használva volt minden hónapban online rendeltem vele valamilyen 3-4 GB-os csomagokat amik 30 napig voltak használhatók.Na most ezt a hagyományt szeretném folytatni de valamiért csak ezek a Travel & Surf S és Travel & Surf M (napi) csomagok jönnek ki .Ha viszon a dominós mobilinternetnél rendelnék és belépek a hívószámmal Rámegyek a Domino NetPlusz XXL megrendelésre,belépek a telefonszámmal erre ezt kapom. A szolgáltatás nem jeleníthető meg Az általad hivatkozott szolgáltatás nem létezik.
  12. hun005

    Mobilinternet

    Rámegyek a  Domino NetPlusz XXL megrendelésre,belépek a telefonszámmal erre ezt kapom. A szolgáltatás nem jeleníthető meg Az általad hivatkozott szolgáltatás nem létezik.
  13. hun005

    Mobilinternet

    Adott egy feltöltőkártyás T-s mobilnet.Azt írja ki a telefonszám mellé hogy Domino Net.Eddig tudtam mobilinternet csomagot választani ha beléptem de most csak ezeket adja ki Travel & Surf S (napi) 24 órán belül felhasználható 10 MB-nyi adatmennyiség fix díjért. Belépési díj: 690 Ft NapiNet Napidíjas mobilinternet hozzáférés napi 10 MB benne foglalt adatmennyiséggel. Belépési díj: 0 Ft Travel & Surf M (napi) 24 órán belül felhasználható 50 MB-nyi adatmennyiség fix díjért. Belépési díj: 1490 Ft Hol van a többi mobilinternet csomag? Van megfelelő összeg a kártyán tehát ez nem lehet probléma. köszönöm
  14. hun005

    Mobilinternet

    Valaki rendelt már otthoni szolgáltatásai mellé ilyet? http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/tarskartya_netnroll_s Online lehet vagy csak személyesen esetleg telefonon keresztül?
×
×
  • Új...