Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Tamás1989

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Hello @Tamás1989, a Magenta1 nem vízválasztó, valószínűleg bármelyik tévét választhatod. a HDMI 2.1 a nehéz, mert a gyártók se nagyon jelölik, így valószínűleg a Tének sincs listája, amiből válaszolhatna. általánosságban az újabb, drágább típusokon van (én idén vettem egy friss 55-ös modellt, de most megnéztem, nincs rajta). szóval a helyedben kinéznék párat, ami a paraméterek alapján rokonszenves, és annál a párnál próbálnám előkeresni, hogy van-e rajta

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia

 

Én inkább azt kérdezném, hogy mi az oka, hogy a 2.1-re van szükséged? A 4K felbontás miatt vagy valamilyen egyéb funkció miatt (pl sebesség?)? Milyen eszközt szeretnél csatlakoztatni?

Azt gondolom, hogy ha a készülék tudja a 4K felbontást vagy azon funkciót, ami ezt igényli (HDMI 2.1), valószínűleg legalább egy bemenete is alkalmas erre.

Itt van egy lista, ami iránymutatás lehet a kérdésben: link

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Hello @uzman, jogos, igen, nem láttam a fától az erdőt (valós, jelenlegi igény van mögötte vagy csak egy készüljünk a majdani alkalmas helyzetre keresés) B| közben nem hagyott nyugodni, ellenőriztem a gyártó oldalán, és az alapján mégis tudja az enyém is, pedig nem volt drága darab. ezen felbuzdulva a korábban megvetteket is megnézem majd, de ahogyan írtad, ennek az egésznek persze csak akkor van gyakorlati haszna, ha megfelelő cucc van rákötve megfelelő kábellel. gamer szándékot valószínűsítek egyébként, mert a 4K-hoz a 2.0 is jó, de az új XBox és Playstation csúcsra járatásához pl. jól jöhet (majd @Tamás1989 megmondja)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Ha ez irányban nézelődsz, ruházz be egy minimum 4K-s TV-be. Ezeken szinte biztos, hogy van 2.1-es szabványú csatlakozó, de a gyártó honlapján ezt tudod ellenőrizni. Vagy ha van egy kiszemelted írd le és segítünk megállapítani.

Viszont elérhetőek már a 8K-s készülékek is: link A jó hír, hogy a PS5 is támogatja a 8K felbontást, szintén van rajta 2.1-es HDMI.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...