Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Router


Pjózsi6905

Kérdés

Üdv!

Új vagyok a fórumon, de már 20 éve Telekomos. Komplett otthoni csomagom van (tv, telefon, interrnet). Most olyan problémával szembesültem, amilyennel eddig soha:

2 hónapja bevezették hozzánk az új üvegszálas rendszert, új routert is kaptunk. Az új router kb. 2 hétig működött, Ezután folyamatos gondok voltak a vezetékes telefonnal. Nem lehetett használni, se hívni, se hívást fogadni. Emellett azt tapasztaltam, hogy amikor bekapcsoltam a számítógépet, akkor percekig nem lehetett fellépni a netre, azt írta, hogy nincs internet. A hálózati és internetbeállítások alatt azt láttam, hogy a kapcsolat rendben van, mégsem lehetett netezni. Tisztára, mint a betárcsázós időszakban...

A routert kicserélték. A csereként kapott router ugyanezeket produkálta már a 3. napon. Ha lekapcsoltam és újra vissza, akkor a vezetékes telefon mindig megjavult, de a nettel ugyanaz volt a probléma. Mivel 3-4 naponta kellett lekapcsolgatni, ismét bejelentettem a hibát, ismét kaptunk egy másikat. Tehát az elmúlt 2 hónap alatt már a 3. router van nálunk, és a mostani is ugyanúgy viselkedik, mint az előző kettő.

Már a szolgáltató váltáson gondolkodom, mert a szerelők is csak hitetlenkednek, hogy ezekkel a routerekkel soha nincs gond. A váltás előtt gondoltam itt érdeklődöm, hogy hátha van valamilyen megoldás.

Köszönettel: Pjozsi69

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Szia!

Minden zöld, aminek kell az villog, a többi folyamatosan világít, mégis kidopbál a netről. Az mit jelent, hogy kép a modem optikai jelszintjeről? Hol találom? Bocs eléggé laikus vagyok.

Csatolom, amit minden alkalommal kiír, amikor bekapcsolom a gépet és netezni szeretnék.

 

 

Dok1.doc

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...