Ugrás a tartalomhoz
  • 0

hívás mobilról


Magyarországi Gumikacsa

Kérdés

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
3 órája, Magyarországi Gumikacsa írta:

Amit adtál választ, nem jött be. Esetleg a függetlenítés nem lenne jobb a mobilnak? Akkor lehetne használni, nem igaz? 

Ha szolgáltatói zár (simlock) van a készüléken, akkor mindenképpen. Ilyen esetben viszont ha idegen kártyát teszel be a készülékbe, akkor egy feloldókódot kér, típustól függően a PIN kód megadás előtt vagy után.

Viszont ha jól értem, a te esetedben egy másik aktivált SIM kártyával sem regisztrál fel a hálózatra, akkor nagy valószínűséggel le van tiltva a készülék. Ilyen esetben a szolgáltató a mobiltelefon egyedi IMEI szám alapján blokkolja a hálózatra való regisztrációt. Azt javaslom, hogy személyesen menj be egy T ügyfélszolgálatra a készülékkel együtt. Vidd magaddal a vásárlást igazoló dokumentumokat (ha üzletben vetted). Ha magánszemélytől vásároltad, akkor legyen nálad az e-mail, chat, stb, ahol egyeztetted az adás-vételt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Néhány fontos infót elmondok neked, amiért te is részletes dolgokat mondtál nekem. Azért lenne fontos ha ki tudnám "szabadítani" a mobilomat egy függetlenítéssel, mert a szolgáltató a határidő szerinti HAZUGSÁG MIATT - vagyis az igéretét nem tartotta be! - velem kiszúrt SZEMÉT MÓDON és nem tudok hívást, sms-t intézni oda és vissza sem kapok. Ezért kitaláltam, hogy függetlenítem. Hátha szerencsével járok. De arra is gondoltam, hogy nem a *****fone-nál fogom - ahová tartozok -, hanem ásnál. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2020. 11. 18. at 19:23, Magyarországi Gumikacsa írta:

Mi a megoldás, ha nem lehet hívást indítani, mert a "Nincs regisztrálva a hálózaton" felirat megjelenik a mobilom képernyőjén? 

Én azzt javasolnám, hogy a telefonod beállításai között keress olyasmit, hogy automaitikus hálózatválasztás, ekkor a készüléked bármelyik szolgáló esetén arra a hálózatra kapcsolódik fel, amelyikre jogosult. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...