vasskystar Posztolva ekkor: 2020. december 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2020. december 14. Tervezek egy Qnap Nas t vásárolni,de előre aggodom,hogy nem fogom tudni elérni kivülröl,mert szerintem Nat olva van az internet. A saját ip kameráimat sem tudom elérni,igy már kellet p2p kamerákat vennem,mert csak ezeket tudom kivülröl elérni. Hogy tudom meg pontosan,hogy van vagy nincs NAT? A nat@telekom ra is irtam 2x is,de semmi vállasz.... Köszönöm a segitséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. december 15. Megosztás Posztolva: 2020. december 15. Ha a https://www.whatsmyip.org/ oldalon ugyanazt az IP címet látod, mint a HGW vagy saját router használata esetén a routerben, mint WAN IP cím, akkor nincs natolva. Javaslom, hogy tájékozódj előbb a gyártó oldalán vagy az eszköz leírásában, lehet, hogy a külső eléréshez nem is szempont, hogy natolt vagy nem natolt a kapcsolatod IP címe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 vasskystar Posztolva: 2020. december 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. december 15. Köszönöm Uzman!Majd mikor probalom beüzemelni a Nas t,ezeket a szempontokat veszem figyelembe.Ha valahol elakadok akkor további segitséget kérek.😀 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2020. december 20. Megosztás Posztolva: 2020. december 20. Ekkor: 2020. 12. 14. at 21:06, vasskystar írta: Tervezek egy Qnap Nas t vásárolni,de előre aggodom,hogy nem fogom tudni elérni kivülröl,mert szerintem Nat olva van az internet. A saját ip kameráimat sem tudom elérni,igy már kellet p2p kamerákat vennem,mert csak ezeket tudom kivülröl elérni. Hogy tudom meg pontosan,hogy van vagy nincs NAT? A nat@telekom ra is irtam 2x is,de semmi vállasz.... Köszönöm a segitséget! Csak DSL (régifajta rézdrótos) hálózaton van NAT-olás. Ha nem réz van, akkor egyből ki is zárhatod a NAT-olást Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 vasskystar Posztolva: 2020. december 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2020. december 20. Kedves Uzman,hogy lehet privátban kommunikálni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2020. december 21. Megosztás Posztolva: 2020. december 21. 15 órája, vasskystar írta: Kedves Uzman,hogy lehet privátban kommunikálni? Rákattintasz annak a felhasználónak a nevére vagy avatar-jára, akinek privát üzenetet szeretnél írni és az Üzenet küldése gombra kattintva elküldheted az üzenetet, amit csak ő fog látni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
vasskystar
Tervezek egy Qnap Nas t vásárolni,de előre aggodom,hogy nem fogom tudni elérni kivülröl,mert szerintem Nat olva van az internet.
A saját ip kameráimat sem tudom elérni,igy már kellet p2p kamerákat vennem,mert csak ezeket tudom kivülröl elérni.
Hogy tudom meg pontosan,hogy van vagy nincs NAT?
A nat@telekom ra is irtam 2x is,de semmi vállasz....
Köszönöm a segitséget!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.