Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Uplink növelés pandémia idején


YoPete

Kérdés

Érdeklődnék, hogy lehetséges-e pandémia idejére uplinket növelni? Például jelen helyzetben 300/20as netem van 300/100-ra. Hajlandó lettem volna a legnagyobb kábeles csomag megrendelésére is ,majdnem 1,5x annyiért mint a jelelegi havi díjam, de nem elérhető az 1000/200 csak 1000/25 ami nem javít sokat a helyzetemen. Üdv, P

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Nézz utána a DOCSIS technológiai működési sajátosságainak és megérted, hogy a koax technológián miért necces az upload sebességet növelni. Ezen csak oprikai hálózat bevezetése tudna változtatni, de ez koaxos területen még mindig messze van. Illetve még a réz sincs mindenhol felszámolva.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

 Szia! Folyamatosan keressük a könnyítés lehetőségeit, de a műszaki feltételek adottak.  Ebben az időszakban is ugyanazokat a díjcsomagokat, és sávszélességet tudjuk biztosítani, mint eddig. Amint változás lesz, közzétesszük minden elérhetőségünkön. ^Kata

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Szia, pont ez a bajom, valaki magyarázza el hogy ahol a sávszélesség engedi 1gigabit/25megabitet ott, miért nem lehet beállítani 300/200-at?! Értem én hogy évente leállunk pár órákra mert hálózat fejleztés, de lassan 10 éve vagyok előfizető ezen a helyen és ugyan az a tyúkbél jön be a lakásba. Az elmúlt pár évben csak az árakon lehet látni a fejlődést. IPv6os átállásból is, csak gondom volt. A mostani előfizetésemnél is amiatt vettem a nagyobb csomagot mert nincs normális uplinket kínáló. 2021-ben BUDAPESTEN nem elérhető normális csomag az elég kiábrándító. A többit csak megemlítem, hogy új előfizetőknek nagyobb kedvezmény. TV GO applikáció egyre kevesebb eszközön érhető el, konkrétan a ügyfél félrevezetése, hogy bármilyen eszközön. A weboldal speciális kedvezményeket nem kezel. Továbbá ugyan itt régi csomagra nem lehet hűségidőt hosszabítani, hiába írja hogy hűségidővel olcsóbb lesz, mert drágább. Meg majd én nézzem hogy hátha közzé lett téve valami, ami nekem jó, nem lehet egy e-mailt küldeni, hogy kedves előfizető van egy olcsóbb/szebb/jobb ajánlatunk. Lehetne még sorolni számlázó program nem tud 0-ás számlát küldeni, Családi opció nem működik 2 ügyfél között. CI+ kártyáról, nem is hallottak. Szereld magad opció egy settopbox/modem cserénél. Ez a fórum is 2010-et juttatja eszembe.

Köszönöm Kata a választ, majdnem olyan jó, mint a fejlesztőké, hogy erről nem adhatnak információt, mert olyan szupertitkos hogy *****juk sincs róla.

UI: mire megírtam a bejegyzésemet, kiléptetett a fórum, ezt nehogy fejlesszétek, mert ez rendben van

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...