fantom40 Posztolva ekkor: 2021. január 30. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. január 30. Állandó Hiba!!! Nem igaz hogy Nem lehet 1 Jó TV GO-OT CSINÁLNI MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet lr kéne Mondanom most már mert a TV GO EGYRE ROSSZABB SOKSZOR NÉZHETETLEN! NEM EZÉRT FIZETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. február 3. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. február 3. Szia Fantom40! Szeretnénk neked segíteni. Kérjük, hogy írd meg privát üzenetben az otthoni MT ügyfélazonosítódat, a bejelentkezési azonosítódat (e-mail cím) és azt, hogy pontosan milyen problémát tapasztalsz. Van-e hibaüzenet? ^Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fantom40 Posztolva: 2021. február 6. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. február 6. Szia Timi! Mióta írtam ezt jobb a helyzet! Laptopon használom a TV GO szolgáltatást Windows7 rendszeren de sokszor akadozik nézhetetlen, élvezhetetlen annyira akad! Telcsin Androidon szépen megy! Nem értem Windows alatt chrome alatt sokszor akad!! Miért? Van hogy fél -1 óra és be áll vagy 2-3 szór ki kell lépni és vissza hogy jó legyen! De némi javulást tapasztaltam! Remélem csak jobb lesz 20 év utáni hűséges előfizetés után!! MT 482507858 fantom40@citromail.hu Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fantom40 Posztolva: 2021. február 14. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. február 14. Köszönöm! Semmi gond!Jó lett Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bucika Posztolva: 2021. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. február 14. (szerkesztve) Mitöl lett jó? Szerkesztve ekkor: 2021. február 14. Szerkesztő: bucika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
fantom40
Állandó Hiba!!! Nem igaz hogy Nem lehet 1 Jó TV GO-OT CSINÁLNI MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet lr kéne Mondanom most már mert a TV GO EGYRE ROSSZABB SOKSZOR NÉZHETETLEN! NEM EZÉRT FIZETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.