Posztolva ekkor: July 18, 2021 A probléma az, hogy kb 3 hete tökéletesen működött Tabs6 készüléken. Most csak a töltő képernyő jön be és nem lép tovább. Próbáltam már újra telepíteni, nem oldotta meg a problémat. Note20 ultra telefonon tökéletesen megy. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 19, 2021 A rendszerbeállításoknál kattints az alkalmazás adatainak törlésére és a gyorsítótár törlésére ezután távolítsd el az alkalmazást. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 19, 2021 Ekkor: 2021. 07. 18. at 10:48, Neo írta: A probléma az, hogy kb 3 hete tökéletesen működött Tabs6 készüléken. Most csak a töltő képernyő jön be és nem lép tovább. Próbáltam már újra telepíteni, nem oldotta meg a problémat. Note20 ultra telefonon tökéletesen megy. Szia Neo! Ha az alkalmazás újratelepítése nem hozott volna megoldást, kérjük, privát üzenetben írj nekünk és segítünk. ^Levente Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
A probléma az, hogy kb 3 hete tökéletesen működött Tabs6 készüléken. Most csak a töltő képernyő jön be és nem lép tovább. Próbáltam már újra telepíteni, nem oldotta meg a problémat. Note20 ultra telefonon tökéletesen megy.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon