maxhim

Beltéri hiba?

Kérdés

Sziasztok!

Ma bekapcsoltam a TV-t és egy fekete háttér fogadott, aminek a közepében egy piros X volt es alatta egy 3-as szám. Semmi más. A beltrit áramtalanítanom kellett, majd csatlakoztatás után bejött középre egy szürke fogaserék és alatta egy állapotjelző csík, ami nagyon lassan haladt. Amikor a végére ért bejött két szörke fogaskerék, alattuk szintén egy állapotjelzővel ami hamar végigfutott, majd bejött egy oldal, ahol (mint egy új telepítésnél) be kellett állítanom a magyar nyelvet. ezután megjelent az adás, azt hittem készen van. aztán ezt később eljátszotta piros X/5-ös számmal, majd piros X/8-as számmal. Most épp megint TV-t nézek. Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj? Én rontok el valamit, vagy behányt a beltéri egység?

Köszi előre is!

üdv : maxhim

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Köszi a választ, időközben kiderült a hiba. Az lett amit sejtettem : beltéri egység csere. Sajnos végleg megadta magát a régi, ezért kaptam egy újat.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! Köszönjük megkeresésedet. A modemet is szükséges áramtalanítanod 2-3 percre a vevőegységekkel együtt és előbb a modemet kapcsold vissza. Ha a rendszer helyreállt, akkor helyezd üzembe a set top boxot és tekintsd meg a működést. Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, a weboldalunkon felugró chat ablakban jelezd munkatársainknak az egyedi esetedet, akik a beazonosítás után segíteni tudnak Neked. Köszönjük. ^Noel

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most