fegyorgy

Technicolor FGA2233 MAG Wi-Fi baj

Kérdés

Technicolor FGA2233 Magenta Home Box-om az első perctől vacakol. A 2.4 GHz-es wifi működése instabil, vagy egyáltalán nem működik. Ki-be kapcsolás után látható egy darabig, az eszközök meg is találják, de változó, hogy sikerül-e rákapcsolódni, jellemzően inkább nem. Az 5 GHz-es része működik jól, de volna egynéhány eszközöm, amik igényelnék a 2.4-et.

Kipróbáltam az összes változtatható paramétert, de semmitől nem lett stabil. Nem hiszem, hogy számít, de változtattam csatornákat is, kimértem szuperül, hogy ne akadjon össze más hálózattal, frissítettem firmware-t, többször visszaállítottam a gyári állapotot, de ettől sem lett 2.4 GHz-es wifim.

Az a gyanúm, hogy egyszerűen hibás a készülék.

DSC_0655.JPG

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Kedves rmcz! Amiket írtál, megpróbáltam (újra), sajnos nem hozott eredményt. Sőt, a mostani visszaállítás után már ideiglenesen sem volt 2.4 GHz-es hálózatom. Megpróbálom kicseréltetni...

Azért kösz!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: fegyorgy

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia!

A 2.4 es az 5GHz kulon neven (SSID) van hirdetve?

  • Ha ugyan az az SSID mindket AP-n, probald meg kikapcsolni a band steeringet.
  • Ha kulonboznek SSIDk es meg ugy sem latjak/nem tudnak felmenni a 2.4-re az eszkozeid, akkor gyanus, hogy hibas az eszkoz.

Amit meg lehetne meg probalni az a security mod atallitasa mondjuk WPA2-PSK-ra, hatha.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: rmcz

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most