horseface Posztolva ekkor: 2021. november 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. november 24. Üdv mindenkinek! Technicolor fga2233 ont tűzfala nem enged be kívülről semmit, hiába vannak jól fordítva a portok. Mit lehetne tenni? Köszönöm szépen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 rmcz Posztolva: 2021. november 25. Megosztás Posztolva: 2021. november 25. (szerkesztve) Szia! Elso korben ellenorizd, hogy nem vagy-e CG-NAT mogott. Ennek a legegyszerubb modja ha osszeveted az IPv4 cimeket mit mutat mondjuk a https://whatismyipaddress.com oldalon es mit mutat az eszkozben. Ha a ketto nem egyezik -> NATolva van a kapcsolatod (altalaban az eszkozben ilyenkor valamilyen 100.X.X.X IPv4 cimet kellene latnod). Ennek kikapcsolasat az ugyfelszolgalaton tudod kerni. Ha nem vagy NAT mogott, akkor legyszi toltsd fel milyen Port Forwarding szabalyokat hoztal letre es megprobalunk segiteni. Szerkesztve ekkor: 2021. november 25. Szerkesztő: rmcz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 horseface Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Üdv! Köszönöm, hogy foglak a dologgal. Az ip címem természetesen publikus, nem ott van a gond. Csatoltam az ont menüjében a tűzfal részt, itt nem értem miért nem lehet állítani szinte semmit. Azt is írja ugye, hogy csendben dobja a bejövő kapcsolatokat. Szerintem itt lesz a gond. Köszönöm szépen a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. 1 órája, horseface írta: Üdv! Köszönöm, hogy foglak a dologgal. Az ip címem természetesen publikus, nem ott van a gond. Csatoltam az ont menüjében a tűzfal részt, itt nem értem miért nem lehet állítani szinte semmit. Azt is írja ugye, hogy csendben dobja a bejövő kapcsolatokat. Szerintem itt lesz a gond. Köszönöm szépen a segítséget! Szia Az csak egy magyarázó szöveg, hiszen erre (eldobja a kéretlen bejövő kapcsolatokat) való a tűzfal. A port átirányítás elvileg jó, ha az IP címek stimmelnek. Azt ellenőrizd, hogy a szervereken nyitottak-e a portok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 horseface Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. 5 perce, uzman írta: Szia Az csak egy magyarázó szöveg, hiszen erre (eldobja a kéretlen bejövő kapcsolatokat) való a tűzfal. A port átirányítás elvileg jó, ha az IP címek stimmelnek. Azt ellenőrizd, hogy a szervereken nyitottak-e a portok. Szia! Portok természetesen szerver oldalról nyitva vannak. Fontos ezeket elérnem és nincs több ötletem... Jelentsem hibának? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 rmcz Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. (szerkesztve) 3 perce, horseface írta: Szia! Portok természetesen szerver oldalról nyitva vannak. Fontos ezeket elérnem és nincs több ötletem... Jelentsem hibának? A Portscan eremeny alapjan nyitva vannak a portok az internet felol ("open ... incoming traffic allowed"), pontosan mi is a problema? Szerkesztve ekkor: 2021. november 26. Szerkesztő: rmcz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 horseface Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Mutatom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 rmcz Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. 2 perce, horseface írta: Mutatom. Itt az URL mogott specifikalva van a port? Alapbol a bongeszo a TCP:80 (HTTP), vagy a TCP:443(HTTPS)-re akarna csatlakozni. Portot igy tudsz megadni pl.: 188.X.X.X:8080 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 horseface Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Természetesen így van beírva port számmal együtt. Az ont logja ezt a permission denied bejegyzést készíti ha próbálom nyitni az ip címet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 rmcz Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. 1 perce, horseface írta: Természetesen így van beírva port számmal együtt. Az ont logja ezt a permission denied bejegyzést készíti ha próbálom nyitni az ip címet. Koszi! Nem hiszem, hogy az oDHCP daemon IPv6 dolgainak a guest WLAN-on barmi koze lenne a problemahoz. Azt meg nezned meg, hogy az adott gepen vagy egy masik LAN kliensrol elered-e a dolgokat amiket szeretnel a bongeszon keresztul, a privat IP cimet hasznalva - 192.168.1.3:8080 ? A port forwarding szabaly valoszinuleg mukodik, mert a portscan eredmenyebol latszik, hogy a TCP handshake ki tudott epulni. En a szerverre gyanakszom, vagy az adott gep tuzfal beallitasaira. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 horseface Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Természetesen belső ip-ről elérhető. Köszönöm szépen a segítséget, nyomozok tovább. Szép napot nektek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 rmcz Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. 7 perce, horseface írta: Természetesen belső ip-ről elérhető. Köszönöm szépen a segítséget, nyomozok tovább. Szép napot nektek! Bocsi, hogy nem tudok erdemben segiteni Teljesen furcsa es ellentmondasos amit tapasztalsz. Nalam ugyan ez a funkcio hibamentesen mukodik... Megnezned meg1x a portot, mondjuk ezzel a tesztoldallal is? https://portchecker.co Osszedobtam itthon egy hasonlo kornyezetet tesztnek en is, hatha segit rajonni mi lehet a gond: DHCPvel kap egy reservalt cimet a kliensem, ezen a kliensen futtatok egy HTTP szervert a TCP:8080-as porton Beallitottam egy Port Forwarding szabalyt a TCP 8080-ra: Ellenoriztem, hogy az internet felol a port elerheto-e: Nyitottam HTTP kapcsolatot a bongeszombol a publikus IP cimet, portot megadva (Ez mukodik a LAN-rol es egy masik geprol/telefonrol is egy masik internet kapcsolat felol) Van esetleg valami amiben elter a Te halozatod es erdemes lenne megnezni (a konkret privat IP cimektol eltekintve)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 horseface Posztolva: 2021. november 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2021. november 26. Köszönöm szépen a segítségeteket. Végül magam sem tudom miként, de a plex szervert és a nas-t sikerült elérni. Az nvr-t nem, de akkor ott nyílván más gond lesz. Köszönöm mégegyszer. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 rmcz Posztolva: 2021. november 26. Megosztás Posztolva: 2021. november 26. 1 órája, horseface írta: Köszönöm szépen a segítségeteket. Végül magam sem tudom miként, de a plex szervert és a nas-t sikerült elérni. Az nvr-t nem, de akkor ott nyílván más gond lesz. Köszönöm mégegyszer. Igazan nincs mit! Ha teheted, kerlek jelold megoldottnak a kerdesedet, masnak is segitve ha hasonlo problemaval szembesulnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
horseface
Üdv mindenkinek! Technicolor fga2233 ont tűzfala nem enged be kívülről semmit, hiába vannak jól fordítva a portok. Mit lehetne tenni? Köszönöm szépen!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
13 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.