LibyAttila Posztolva ekkor: 2021. december 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2021. december 4. Megrendeltem az uj Tv go szolgaltatast az ip tv helyett. Első benyomások: Hiányzik a csatorna sorrend állítás. Sajnos a műsorok minősége gyengébb ,zajosabb nem olyan tiszta a kép mint az ip tv belterin volt hiába a 4k képesség. Nagyon szembetűnő a különbség. Jobb lenne a vissza nyil a távirányitón mindig használható lenne.Nagyon el lehet veszni a moziklubba vagy a videotékába. A kérdésem a minősséggel lenne kapcsolatos . Fog javulni van valami módja? 3 tv-n hasznalom mindeggyiken gyengebb a kép. Választ előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2021. december 4. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. december 4. Szia Attila! A Telekom TV szolgáltatásra gondoltál? (https://bit.ly/3fC5yz2 ) Sajnáljuk, ha rossz képminőséget tapasztalsz. Ha privát üzenetben megírod MT azonosítódat és kapcsolattartásra alkalmas elérhetőséged, szíveses rögzítünk hibajegyet. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2021. december 11. VIP Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. december 11. Ekkor: 2021. 12. 04. at 9:39, LibyAttila írta: Nagyon el lehet veszni a moziklubba vagy a videotékába. Későbbi frissítésben javításra fog kerülni, illetve ez a rész picit áttekinthetőbb is lesz, hasonlóan a mostani Telekom TV GO felülethez. Ekkor: 2021. 12. 04. at 9:39, LibyAttila írta: Hiányzik a csatorna sorrend állítás. Nem vagy vele egyedül, dolgozunk rajta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2021. december 11. VIP Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. december 11. Ekkor: 2021. 12. 04. at 9:39, LibyAttila írta: Sajnos a műsorok minősége gyengébb ,zajosabb Pedig a visszajelzések alapján jobbnak is kellene lennie, jelentősen erősebb képfeldolgozó hardver van az új boxban. A SmartBox mellé adott HDMI kábel van használatban? Az internet milyen típusú? (A net a bejelentésben vizsgálva lesz, de a kábelt tudod ellenőrizni?) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 LibyAttila Posztolva: 2021. december 12. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2021. december 12. 21 órája, Dave írta: Pedig a visszajelzések alapján jobbnak is kellene lennie, jelentősen erősebb képfeldolgozó hardver van az új boxban. A SmartBox mellé adott HDMI kábel van használatban? Az internet milyen típusú? (A net a bejelentésben vizsgálva lesz, de a kábelt tudod ellenőrizni?) Köszönöm a segítséget. Átraktam a kábelt. A hd adások minősége jobb lett, szerintem a sima nem hd csatornak is javultak bár már összehasonlitani nem tudom. A netem amugy 1000/1000 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
LibyAttila
Megrendeltem az uj Tv go szolgaltatast az ip tv helyett.
Első benyomások:
Hiányzik a csatorna sorrend állítás.
Sajnos a műsorok minősége gyengébb ,zajosabb nem olyan tiszta a kép mint az ip tv belterin volt hiába a 4k képesség. Nagyon szembetűnő a különbség.
Jobb lenne a vissza nyil a távirányitón mindig használható lenne.Nagyon el lehet veszni a moziklubba vagy a videotékába.
A kérdésem a minősséggel lenne kapcsolatos . Fog javulni van valami módja? 3 tv-n hasznalom mindeggyiken gyengebb a kép.
Választ előre is köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.