Pápai László Posztolva ekkor: 2021. december 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2021. december 10. Mikorra várható hálózatfejlesztés Dombóváron? Az előző 50-es netemre hűséget hosszabbítottam, de jelenleg a címemen csak 30-as a legnagyobb elérhető. Így sajnos buktam 20-at. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom JuditT Posztolva: 2021. december 10. Telekom Megosztás Posztolva: 2021. december 10. Szia László! Dombóvár területén jelenleg optikai hálózat építése van folyamatban. Előreláthatólag 2022 év első felében kerülhet átadásra. Türelmedet kérjük addig. ^Judit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 KitFisto16 Posztolva: 2022. január 19. Megosztás Posztolva: 2022. január 19. Kedves Judit! Ez az első félévi átadás Dombóvár-Szőlőhegyre is vonatkozik ? Válaszát előre is köszönöm, Krisztián Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. január 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. január 25. Ekkor: 2022. 01. 20. at 0:13, KitFisto16 írta: Kedves Judit! Ez az első félévi átadás Dombóvár-Szőlőhegyre is vonatkozik ? Válaszát előre is köszönöm, Krisztián Szia Krisztián! Település esetében címre lebontva nem kaptunk tájékoztatást, azonban ide kattintva tudod időszakonként pontos cím megadása után leellenőrizni, mikor érkezünk el hozzád a legkorszerűbb hálózatunkkal. Együttműködésedet és megértésedet köszönjük. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Pápai László
Mikorra várható hálózatfejlesztés Dombóváron?
Az előző 50-es netemre hűséget hosszabbítottam, de jelenleg a címemen csak 30-as a legnagyobb elérhető. Így sajnos buktam 20-at.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.