revidra

KAON CG 3000 probléma

Kérdés

Sziasztok!

Idén januárban modem csere és összes alkatrész cseréje után a szakadások megszüntetéséhez néhány beállítás megváltoztatására volt szükség a modemen. Sajnos enélkül folyamatosan kisebb nagyobb szakadások voltak a rendszeren.

Most decemberben ismét problémák jelentkeztek az intertnet és TV szolgáltatásunkban, jeleztük a problémát. A központbüól úgy látták jónak, ha lecserélik a modemünket. ez megtörtént, de a probléműk nem szűntek meg.

Az lenne a kérdésem, hogy van-e valaki, aki tudja, hogy milyen beállításokat kell (javasolt) módosítani. Sajnos a korábbi beéállításokat a Telekomos kolléga elvégezte, de nem írtuk fel. Most aki cserélte a modemet, azt mondta, hogy ez már egy fejletebb változat, ezen nem kell a beállításokat elvégezni.

Sajnos többet nem tudunk sem az eredeti problémáról (indokolt volt-e a modem cseréje), sem a jelenleg is fennálló problémáról.

Inkább próbálkoznék egy szoftveres beállítással, minthogy ismételten szalámizzuk a behúzott kábeleket.

 

Vidra Renáta

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Előfizetés megújítás előtt emlékeim szerint ilyen (nem biztos, hogy ez a típus) volt, de azt nem lehetett megtartani, mert az álítólag nem tudja biztosan az előfizetés szerinti sávszélességet.

Sajnos azt nem tudjuk befolyásolni, hogy ők mit ellenőriznek le a saját rendszerükön, korábban próbálkoztunk ilyennel is.

Köszönöm azért a választ!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Kellene kérni egy modemcserét egy ilyenre.  https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/sagemcom-f3686ac-v2-user-guide.pdf Továbbá a fejállomáson iés az előerősítőnél is s meg kellene nézetni, hogy van-e valami probléma.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most