Csaba07 Posztolva ekkor: 2022. január 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. január 5. Au "új" távirányító használati útmutatójában : "TV bemenet változtatása: Tartsa lenyomva az OK gombot és TV input gombot." kérdésem, melyik a TV input gomb? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. január 9. Megosztás Posztolva: 2022. január 9. Én erről beszéltem.https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/TelekomTV_taviranyito_hasznalati_utmutato.pdf Itt szerintem a kilépés az élő TV-re gomb felel meg az imput váltó gombnak. De ebben a guide-ban nem olvasok input gombról, szóval valószínűleg a normál IPTV távirányítóról van szó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. január 9. Megosztás Posztolva: 2022. január 9. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/univerzalis-taviranyito-hasznalati-utmutato-0613.pdf Ennél az univerzális kapcsolónál pedig ennek a kettőnek valamelyike lehet az input, bár a leírásban egyiknek sem ez a neve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. január 9. Megosztás Posztolva: 2022. január 9. Ennél a régi SatTV-s táviránytónál oda van írva a jelzés alá, hogy TV input. Szóval, akkor erre a jelzésű gombra lesz szükséged. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2022. április 4. VIP Megosztás Posztolva: 2022. április 4. Ekkor: 2022. 01. 09. at 15:52, btz írta: Itt szerintem a kilépés az élő TV-re gomb felel meg az imput váltó gombnak. Nope. A TV kikapcsoló gombot (bal felső sarok) kell nyomni kb 2-3 másodpercre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 5. Megosztás Posztolva: 2022. január 5. Ha egyről beszélünk, akkor második sor utolsó. Rögtön a piros bekapcsoló gomb alatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba07 Posztolva: 2022. január 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 6. Köszönöm, hogy próbáltál segíteni, de ha egyről beszélünk, akkor a második sor utolsó gombja 3-mas számot visel, amire a TV nem reagál, az OK gomb nyomva tartásával sem. Sőt egyik számozott csatorna választó gombra sem. A leírás szerint: A Tv vezérléseTV bekapcsolása: TV bekapcsoló gomb TV hangerejének változtatása: Tartsa lenyomva az OK gombot és a hangerő gombot. TV némítása: Tartsa lenyomva az OK gombot és a némítás gombot.TV bemenet változtatása: Tartsa lenyomva az OK gombot és TV input gombot. A felsoroltak közzül hármat tudok működtetni. a negyedik funkciót próbálom megfejteni, eddig sikertelenül, megköszönném a használható tanácsot szerintem a TV input gomb lenne a kulcs ha kiderülne, hogy melyik is lenne az. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Csaba07
Au "új" távirányító használati útmutatójában : "TV bemenet változtatása: Tartsa lenyomva az OK gombot és TV input gombot."
kérdésem, melyik a TV input gomb?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.