Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Optikai hálózat kiépítése és meg valósítása

Elek Imre

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

• 0
Ekkor: 2022. 01. 26. at 14:54, Telekom szakértő írta:

Szia, Imre!

Segíts nekünk mire gondolsz pontosan? Vésztőn 2022. végére tervezzük az optikai hálózat kiépítését. Ezzel kapcsolatosan érdeklődnél? ^Szilvi

Szia Szilvi!
Igen az Optikai hálózattal kapcsolatban érdeklődnék mert, érdekelne az hogy nem e rosszabb mint, egy réz hálózat és mit tud nyújtani televízió szolgálatás terén értem azt hogy 4 k csatorna élmény is érdekel  és a csatornák hogy analóg vagy digiálisak illetve internet hálózat téren is mert, jelenleg nem  vagyok bitos abba  hogy 100 megás internettel letölteni még le is  tudok de feltöltés az valami katasztrolfális a jelenlegi szolgáltatónál  söt vezetékes telefon hálózat is érdekel  szóval Mit javasolsz arra  hogy  tudjak televizió szolgáltatást, internetet és vezetékes telefont is használni mert, jelenleg a nekem egy az érdekem jobb legyen a szolgáltatás élvezhető és gyorsan tudjak fel le tölteni interneten nem beszélve arról hogy 100 négyzet méteres a lakás  és kevés a wfi jel is  ha mobilról vagy laptoról akarok csatlakozni két televízióra is szeretném a szolgáltatást  fel is venni meg vissza is nézni  de ha nem nagy kérés és az árba a HBO Max Pack csomag is bele lehetne  tenni akkor annak örülnék.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom
1 órája, Elek Imre írta:

Szia Szilvi!
Igen az Optikai hálózattal kapcsolatban érdeklődnék mert, érdekelne az hogy nem e rosszabb mint, egy réz hálózat és mit tud nyújtani televízió szolgálatás terén értem azt hogy 4 k csatorna élmény is érdekel  és a csatornák hogy analóg vagy digiálisak illetve internet hálózat téren is mert, jelenleg nem  vagyok bitos abba  hogy 100 megás internettel letölteni még le is  tudok de feltöltés az valami katasztrolfális a jelenlegi szolgáltatónál  söt vezetékes telefon hálózat is érdekel  szóval Mit javasolsz arra  hogy  tudjak televizió szolgáltatást, internetet és vezetékes telefont is használni mert, jelenleg a nekem egy az érdekem jobb legyen a szolgáltatás élvezhető és gyorsan tudjak fel le tölteni interneten nem beszélve arról hogy 100 négyzet méteres a lakás  és kevés a wfi jel is  ha mobilról vagy laptoról akarok csatlakozni két televízióra is szeretném a szolgáltatást  fel is venni meg vissza is nézni  de ha nem nagy kérés és az árba a HBO Max Pack csomag is bele lehetne  tenni akkor annak örülnék.

Szia Imre! 

Az optikai hálózat minden tekintetben előrelépés lesz a jelenlegi réz hálózathoz képest. Nagyobb sebességgel és stabilabb kapcsolattal fogja biztosítani az internet elérését. Címeden elérhető szolgáltatásokat az alábbi oldalunkon ellenőrizheted:

https://www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes

Amint nálad is elérhető lesz optikai hálózatunk, javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a Telekom chaten és segítünk egy számodra kedvező ajánlat összeállításában. Az új Telekom TV szolgáltatásunkkal már akár 4K tartalmakat is elérhetsz csatornakínálatunkban. ^Levente

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...