Kisslajos69 Posztolva ekkor: 2022. január 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. január 30. (szerkesztve) Hogyan tudom kivetiteni a telefont az iptvre. 2 hete van iptvm. Elötte simán átküldtem a telefon képernyőt a mirror shareval az lg tv-re. Szerkesztve ekkor: 2022. január 30. Szerkesztő: Kisslajos69 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. január 30. Megosztás Posztolva: 2022. január 30. (szerkesztve) Pontosítás, mit szeretnél, mert ebben a formában nemigazán lehet értelmezni. Azt szeretnéd, hogy a TV csatornán mindenki lássa a telefonod? Szerkesztve ekkor: 2022. január 30. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kisslajos69 Posztolva: 2022. január 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 30. Igen I Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kisslajos69 Posztolva: 2022. január 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. január 30. Vezeték nélküli kivetitést szeretnék Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2022. április 5. VIP Megosztás Posztolva: 2022. április 5. Szia! Ha SmartBoxod van, akkor Chromecast-tel ki tudsz vetíteni tartalmakat. Ha teljes képernőymegosztást szeretnél, akkor ahhoz lehet valamilyen 3. feles app kell majd (le kell tölteni) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kisslajos69
Hogyan tudom kivetiteni a telefont az iptvre. 2 hete van iptvm. Elötte simán átküldtem a telefon képernyőt a mirror shareval az lg tv-re.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kisslajos69Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.