Posztolva ekkor: January 30 (szerkesztve) Hogyan tudom kivetiteni a telefont az iptvre. 2 hete van iptvm. Elötte simán átküldtem a telefon képernyőt a mirror shareval az lg tv-re. Szerkesztve ekkor: January 30 Szerkesztő: Kisslajos69 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: April 5 Szia! Ha SmartBoxod van, akkor Chromecast-tel ki tudsz vetíteni tartalmakat. Ha teljes képernőymegosztást szeretnél, akkor ahhoz lehet valamilyen 3. feles app kell majd (le kell tölteni) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 30 (szerkesztve) Pontosítás, mit szeretnél, mert ebben a formában nemigazán lehet értelmezni. Azt szeretnéd, hogy a TV csatornán mindenki lássa a telefonod? Szerkesztve ekkor: January 30 Szerkesztő: btz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 30 Vezeték nélküli kivetitést szeretnék Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor: (szerkesztve)
Hogyan tudom kivetiteni a telefont az iptvre. 2 hete van iptvm. Elötte simán átküldtem a telefon képernyőt a mirror shareval az lg tv-re.
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kisslajos69Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon