Posztolva ekkor: February 28 Sziasztok! A következő hibával találkoztam mely már több hete fen áll és nem találtam eddig megfelelő megoldást rá. Adott egy tetszőleges Iphone és a hozzá tartozó telekom internet. Hiba: Csak úgy hajlandó működni a mobilnet, hogy előtte repülő üzem módba teszem a telefont majd vissza. Ha csak alapból nyitok egy appot vagy böngészőt azt írja hogy nincs internet. Próbáltam már a Szifon.com olddalon leírt megoldásokat de eggyik sem oldotta meg a problémát. A hiba több készüléken is ugyan ez. más más simmel. Ha tud valaki érdemi megoldást azt megköszönöm. Üdv.: Lacaba Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 1 Szia Lacaba! Ha több készülékben is hibát tapasztalsz ugyan azon Telekom SIM-kártyával, lehetséges, hogy maga a kártya a hibás. Javasoljuk, hogy számodra alkalmas időpontban látogass el Telekom üzleteink egyikébe és díjmentesen kicseréljük a SIM-kártyát. ^Levente Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 1 Szia Levente! Az eszköz e-simmel rendelkezik. Továbbá nem csak az én készülékemen tapasztaltunk ilyen hibát. Hanem több készüléken melyekben fizikai és e sim is fellelhető. vagy vagy alapon. Igy a javaslatod nem oldja meg a hibát. Én inkább rendszer hibára gyanakszom.. ( telekom, vagy ios ) De nem tudom más tapasztalt e ilyen jellegű problémát. De valószínűsítem hogy igen. Gyakori kérdések: mit tehetünk, ha problémánk van a mobil internettel? - Szifon.com De lehet, hogy egy következő ios frissités megoldja.. remélem Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 9 Tisztelt Szakértő! A hiba több előfizetésnél különböző sim és e-sim kártyáknál fordul elő! A hibát jelenleg, csak úgy tudjuk orvosolni, hogy internet használat előtt repülőmodba tesszük a készülékeket majd új aktivra álítjuk őket. Csak így hajlandó müködni a mobilnet. Ami nem jó így... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 9 3 órája, Lacaba írta: Tisztelt Szakértő! A hiba több előfizetésnél különböző sim és e-sim kártyáknál fordul elő! A hibát jelenleg, csak úgy tudjuk orvosolni, hogy internet használat előtt repülőmodba tesszük a készülékeket majd új aktivra álítjuk őket. Csak így hajlandó müködni a mobilnet. Ami nem jó így... Szia @Lacaba! Ez esetben kérjük a Telekom chaten vedd fel velünk a kapcsolatot és továbbítjuk a hibajelzést műszaki terület felé. ^Levente Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 9 Sziasztok, Családban 2 db iphoneon is ugyan ez a probléma tapasztalható. Jellemzően a délutáni órákban csak. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 9 55 perce, anonymus írta: Sziasztok, Családban 2 db iphoneon is ugyan ez a probléma tapasztalható. Jellemzően a délutáni órákban csak. Szia @anonymus! Köszönjük a jelzést. Központi hibáról nincs tudomásunk. Téged is arra szeretnénk kérni, hogy a Telekom chaten jelezd felénk a hibát és szakértő kollégáink ki fogják vizsgálni az esetet. ^Levente Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: March 10 Ekkor: 28/02/2022 at 14:08, Lacaba írta: Sziasztok! A következő hibával találkoztam mely már több hete fen áll és nem találtam eddig megfelelő megoldást rá. Adott egy tetszőleges Iphone és a hozzá tartozó telekom internet. Hiba: Csak úgy hajlandó működni a mobilnet, hogy előtte repülő üzem módba teszem a telefont majd vissza. Ha csak alapból nyitok egy appot vagy böngészőt azt írja hogy nincs internet. Próbáltam már a Szifon.com olddalon leírt megoldásokat de eggyik sem oldotta meg a problémát. A hiba több készüléken is ugyan ez. más más simmel. Ha tud valaki érdemi megoldást azt megköszönöm. Üdv.: Lacaba Kizárható lehet ha ugyanazon SIM-et más nem iOS eszközben is kipróbáljátok. Telefonálás után szakad meg vagy véletlenszerűen esetleg? Az indikátor se jelez kapcsolatot mikor nem tud csatlakozni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
A következő hibával találkoztam mely már több hete fen áll és nem találtam eddig megfelelő megoldást rá.
Adott egy tetszőleges Iphone és a hozzá tartozó telekom internet.
Hiba: Csak úgy hajlandó működni a mobilnet, hogy előtte repülő üzem módba teszem a telefont majd vissza.
Ha csak alapból nyitok egy appot vagy böngészőt azt írja hogy nincs internet.
Próbáltam már a Szifon.com olddalon leírt megoldásokat de eggyik sem oldotta meg a problémát.
A hiba több készüléken is ugyan ez. más más simmel.
Ha tud valaki érdemi megoldást azt megköszönöm.
Üdv.: Lacaba
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon