BJoc

Honlapok betöltése hiba bármilyen DNS szerverrel

Kérdés

Posztolva ekkor: (szerkesztve)

Sziasztok!

Meg szerettem volna már kérdezni, hogy időnként miért akadnak be a honlapok betöltés közben? Van hogy beírok egy címet, majd csak frissítésre jön talán be, vagy több 10mp után, vagy be sem jön. Arukereso.hu, Soundcloud.com stb... Kipróbáltam már mindenféle DNS szervert is, de sokszor beakad. Régi "vacak" netekkel nem voltak ilyen gondok. Lehet tudni ez mi miatt van? Tudnátok segíteni?

PC:

AMD R7 5800X proci
Asus B550-A 2,5Gbit alaplap
2x16GB 3733MHz CL15 RAM
Samsung 860 EVO SSD windows meghajtó

PL ilyenek, mint a csatolt képen látszik. Megakad a betöltés és csak újra frissítve az oldalt tudom tovább görgetni.

Köszi előre is, ha  valaki tud valamit erre. Lett már frissítve a jel, hiba nincs ÜFSZ-esek szerint. Restart, majd reset is volt az eszközön ÜFSZ-essel csináltattam direkt.

2022-03-02.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: BJoc

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Szuperül megoldódott a problémám, már elégedett vagyok. 8-15 pingek helyett 3-4ms-eket mérek, multiplayer játékokban pedig a 34-40ms-es pingem lecsökkent 21-22ms-re, ami teljesen reális már egy optikai hálózathoz. Az oldalak pedig azonnal beugranak. Köszönöm! ^_^

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Posztolva: (szerkesztve)

Én szerettem volna már kikapcsoltatni PL a számomra teljesen felesleges wifi jelet a Telekom-2NDSSID-t, mert többször ledobott már a wifi is, de azt sem akarták, inkább tesztelgetnek rajtam. Pingem is gyenge FTTH optikához képest lófütty, el fogok azért gondolkozni, hogy marad e a Telekom. A beköszönésük is katasztrófa volt a több hónapig elhúzott bekötéssel, majd ez a 3. wifi, ami a francnak kell, csak zavarja a többi jelet.

Ping is gyenge sajnos, pedig a gaming is agyon volt nemrég reklámozva a felületükön. 10-20ms helyett játékokban 33-65ms. Sajnos ez 2000-es évekbeli  ADSL szintű késleltetés 35Km-re Budapesttől. De tényleg, a kezdetleges ADSL tudott ennyit 2005 körül... Ez kuka, nem modern üvegszálas válaszidő.

+Havonta szórakoznak hogy beadják korlát nélkül a 2Gbit-et, majd elveszik, ezt sem értem mire jó. Inkább tartaná az előfizetett 1Gbps/1Gbps-es sebességet és a pingem Speedtest-en, Szelessav.net-en lenne 1-2-3 ms a mostani 10-12-16ms helyett....

Na mind1, csak 1 évet írtam alá, pont a szerencsétlenkedő 9 hónapos kiépítés és bekötés miatt, de nem bántam meg, mert látom semmivel sem tud többet, mint a konkurens D1g1, sőt... Pedig Őket nagyon nem csípem, de most a D1g1 felé billent a mérleg. Most júliusig még kiderül, lesz e valami javulás..., pedig nagyon tepertem, hogy a lakóközösség beengedje az új szolgáltatót az épületbe, én gyűjtöttem össze az összes aláírást. Szívtam egy csaló vállalkozóval, aki mindent elrontott (elvileg a telekom küldte ki), majd hónapról hónapra kiderült, hogy hiába az optika, a válaszidő gyér, plusz szórakoznak is az emberrel. (Dorog)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: BJoc

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Érdemes lenne egy másik gépen is megnézni, nem-e a Win11 valami szolgáltatása okozza.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdv 

Ellenőrizd más böngészőben. Ellenőrizd, hogy nincs e valami túlbuzgó vírusírtó telepítve. 

Ellenőrizd, hogy van e packetloss

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most