Airmancooma Posztolva ekkor: 2022. március 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. március 16. (szerkesztve) Hello! Barátoméknak is úgyan ilyen ruterük van mint nekünk F@ST 3890V3 és nekik van Külső hoszt nekem nincs. Nem tudja valaki hogy hogy lehet bekapcsolni. Én már át néztem az összes beállítást de nem találtam semmit amivel belehetne kapcsolni. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Zalán Szerkesztve ekkor: 2022. március 16. Szerkesztő: Airmancooma Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 uzman Posztolva: 2022. március 17. Megosztás Posztolva: 2022. március 17. Szia Mi nem sikerül? Milyen paraméterekkel szeretnél portot nyitni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2022. március 17. Megosztás Posztolva: 2022. március 17. 17 órája, Airmancooma írta: Hello! Barátoméknak is úgyan ilyen ruterük van mint nekünk F@ST 3890V3 és nekik van Külső hoszt nekem nincs. Nem tudja valaki hogy hogy lehet bekapcsolni. Én már át néztem az összes beállítást de nem találtam semmit amivel belehetne kapcsolni. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Zalán Szia! Azt a részt hagyd üresen, oda nem kell írni semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2022. március 19. Megosztás Posztolva: 2022. március 19. Ekkor: 2022. 03. 17. at 16:56, Airmancooma írta: Hello! Szeretnék szervert hosztolni és azt szeretném hogy ne a publikus ipémet írják be hanem egy általam megadottat. És a Külső hoszt ról nem találtam sok mindent és arra asszociáltam hogy ez ezt lyelenti. De ha tudtok segíteni azt megköszönném! A külső host mezőt csak akkor kell kitölteni ha csak egy adott IP címről szeretnéd engedélyezni a csatlakozást. Egyéb esetben hagyd üresen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Airmancooma Posztolva: 2022. március 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. március 17. Hello! Szeretnék szervert hosztolni és azt szeretném hogy ne a publikus ipémet írják be hanem egy általam megadottat. És a Külső hoszt ról nem találtam sok mindent és arra asszociáltam hogy ez ezt lyelenti. De ha tudtok segíteni azt megköszönném! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Airmancooma
Hello!
Barátoméknak is úgyan ilyen ruterük van mint nekünk F@ST 3890V3 és nekik van Külső hoszt nekem nincs. Nem tudja valaki hogy hogy lehet bekapcsolni. Én már át néztem az összes beállítást de nem találtam semmit amivel belehetne kapcsolni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. Zalán
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.