Airmancooma Posztolva ekkor: 2022. március 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. március 16. (szerkesztve) Hello! Barátoméknak is úgyan ilyen ruterük van mint nekünk F@ST 3890V3 és nekik van Külső hoszt nekem nincs. Nem tudja valaki hogy hogy lehet bekapcsolni. Én már át néztem az összes beállítást de nem találtam semmit amivel belehetne kapcsolni. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Zalán Szerkesztve ekkor: 2022. március 16. Szerkesztő: Airmancooma Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 uzman Posztolva: 2022. március 17. Megosztás Posztolva: 2022. március 17. Szia Mi nem sikerül? Milyen paraméterekkel szeretnél portot nyitni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2022. március 17. Megosztás Posztolva: 2022. március 17. 17 órája, Airmancooma írta: Hello! Barátoméknak is úgyan ilyen ruterük van mint nekünk F@ST 3890V3 és nekik van Külső hoszt nekem nincs. Nem tudja valaki hogy hogy lehet bekapcsolni. Én már át néztem az összes beállítást de nem találtam semmit amivel belehetne kapcsolni. A válaszokat előre is köszönöm! Üdv. Zalán Szia! Azt a részt hagyd üresen, oda nem kell írni semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Airmancooma Posztolva: 2022. március 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. március 17. Hello! Szeretnék szervert hosztolni és azt szeretném hogy ne a publikus ipémet írják be hanem egy általam megadottat. És a Külső hoszt ról nem találtam sok mindent és arra asszociáltam hogy ez ezt lyelenti. De ha tudtok segíteni azt megköszönném! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2022. március 19. Megosztás Posztolva: 2022. március 19. Ekkor: 2022. 03. 17. at 16:56, Airmancooma írta: Hello! Szeretnék szervert hosztolni és azt szeretném hogy ne a publikus ipémet írják be hanem egy általam megadottat. És a Külső hoszt ról nem találtam sok mindent és arra asszociáltam hogy ez ezt lyelenti. De ha tudtok segíteni azt megköszönném! A külső host mezőt csak akkor kell kitölteni ha csak egy adott IP címről szeretnéd engedélyezni a csatlakozást. Egyéb esetben hagyd üresen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Airmancooma
Hello!
Barátoméknak is úgyan ilyen ruterük van mint nekünk F@ST 3890V3 és nekik van Külső hoszt nekem nincs. Nem tudja valaki hogy hogy lehet bekapcsolni. Én már át néztem az összes beállítást de nem találtam semmit amivel belehetne kapcsolni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. Zalán
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.