dbs87

RTL Most+ kód újra?

Kérdés

Sziasztok! Létezik az, hogy az RTL Most+ kód se szó, se beszéd, érvénytelenné válik? Február végén meglepve tapasztaltam, hogy az RTL Most app szerint semmiféle előfizetésem nincs, holott korábban a megadott kód regisztrációjával tökéletesen működött. Ha újra megpróbáltam megadni, természetesen azt írta ki, hogy a megadott kód érvénytelen vagy azt már felhasználták. Írtam az RTL Most ügyfélszolgálatának is ezzel kapcsolatosan, de ott csak annyit tudtak mondani, hogy a hiba az nem náluk lesz, hanem új kódot kell kérnem. A kérdésem tehát az lenne: csakugyan érvénytelenné tudnak válni a kódok (és ha igen, miért), és ebben az esetben hogyan lehet új kódot igényelni?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Szia! Amennyiben másik böngészővel sem sikerülne belépned, akkor chat-es munkatársainktól (https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/chat_segitseg) vagy telefonon (1414) lehet igényelni új kódot az RTL Most+ szolgáltatáshoz, amit rendszerünk a kapcsolattartói e-mail címre küld meg, és azzal egy időben felkerül a Telekom fiókba is. ^Petra

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia

Szerintem jelezd a T ügyfélszolgálatnak és lemeccselik majd egymás között - mivel Te a T előfizetője vagy, ergo vele vagy kapcsolatban.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most