Ugrás a tartalomhoz
  • 0

F@st 5670 Probléma


kovbalcu

Kérdés

Sziasztok!

Van egy Sagemcom 5670 -es rúterem mellé az 1000-es net. Amire rá van csatlakoztatva egy IPTV és egy PC.

Újra előjött azt a probléma hogy ha elkezdek letölteni PL.: Ubisoft, steam vagy torrent. Vagy akár csak egyszerűen netezek, játszok vagy mérek egy speedtest-et. Akkor is a rúter ledobja a gépeket és teljesen elmegy a net. Ilyen 15-20mp-re majd vissza jön. A maintenance -> logs nál ezt kapom vissza problémaként.disconnect.PNG

Próbáltam többször újra indítani, másik internetkábellel ezzel együtt másik portba dugni a gépet, több különböző géppel is(mindegyik bírja a gigabites internetet). Váltottam gépen DNS szervert.

Az előző ilyen problémát egy rúter csere oldotta meg.
Valakinek ötlete?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

5655v2 szintén 1000-es nettel produkál nálam hasonlókat teljesen random, olykor nagyobb sávszélesség leterhelés nélkül is, vagy mikor zárolt állapotból tér vissza a PC. A log-ok nálam is hasonlóak, viszont a PC-re újra netet varázsolni csak a router újraindításával tudok, nálam nem áll helyre a kapcsolat ilyenkor még 5-10 perc után sem. Rajta van még egy gigabites switch, amin keresztül TV, Beltéri egység és egy Raspberry Pi is csatlakozik, illetve közvetlen routerről egy AP a ház távolabbi pontján, és egy IP kamera. Mindezek mellett okostelefon és laptop wifin keresztül. Ezek a felsorolt eszközök zavartalanul működnek tovább, akkor is mikor a PC-t ledobja, illetve a belső hálózaton keresztül a Pi-t és az IP kamerát sem érem el ilyenkor a PC-ről, de telóról, laptopról igen. Kábel és "portcsere" nálam is megvolt. Épp ezért először arra gyanakodtam, hogy az alaplapi ethernet porttal lesz valami gond, de BIOS és driver frissítés után sem javult a helyzet, már egy PCI-E külső hálókártyán kezdtem el agyalni, de akkor a fentiek szerint mégsem a PC-mmel lesz gond. Fura mert mint mondtam az összes többi vezetékkel vagy vezeték nélkül kapcsolódó eszköz zavartalanul működik tovább.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...