Hajnalih Posztolva ekkor: 2022. április 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 12. Sziasztok! a Tv egyik napról a másikra úgy gondolta hogy innentől nem érzékeli az internet kábelt az alap csatornák megvannak. De netflix, hbo max, youtube semmi …. már mindent megpróbáltam. Semmi nem használ segítsetek mi lehet a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2022. április 14. VIP Megosztás Posztolva: 2022. április 14. Ezért jó a SmartBox, nem az egész TV-t kell kidobni ha így alakul (Netflix mondjuk nincs még rajta) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. április 13. Megosztás Posztolva: 2022. április 13. Szia A TV alatt a TV készüléket érted vagy a szolgáltató által adott Set-top-box-ot? Más eszközön (pl. számítógép, tablet, mobil) van internet elérés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Hajnalih Posztolva: 2022. április 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 13. Szia minden eszközön van internet elérés csak a tv-n nem es amikor a beállításokban bogarásztam ott is láttam hogy két opcio van Kábel vagy wifi a kábelre azt irja nincs csatlakoztatva, holott de, és világít is amikor osszekotom(probaltam kihuzni es vissza) illetve probaltam uj kábelek hatha az a gond, de semmi. a WiFi-t meg egyszeruen nem fogadja el Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. április 14. Megosztás Posztolva: 2022. április 14. 15 órája, Hajnalih írta: Szia minden eszközön van internet elérés csak a tv-n nem es amikor a beállításokban bogarásztam ott is láttam hogy két opcio van Kábel vagy wifi a kábelre azt irja nincs csatlakoztatva, holott de, és világít is amikor osszekotom(probaltam kihuzni es vissza) illetve probaltam uj kábelek hatha az a gond, de semmi. a WiFi-t meg egyszeruen nem fogadja el Próbáld meg, hogy egy mobiltelefonnal megosztod az internetet (hotspot) és arra csatlakoztatod a TV-t. Ha arra sem csatlakozik, akkor a TV romlott el sajnos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hajnalih
Sziasztok!
a Tv egyik napról a másikra úgy gondolta hogy innentől nem érzékeli az internet kábelt
az alap csatornák megvannak. De netflix, hbo max, youtube
semmi ….
már mindent megpróbáltam. Semmi nem használ
segítsetek
mi lehet a hiba?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.