roki90

Mikor vezetik ki végleg a műholdas tévét?

Kérdés

Posztolva ekkor: (szerkesztve)

Üdv!

Az lenne a kérdésem, tud-e valaki valami konkrétat arról, hogy mikor szüntetik meg véglegesen a SAT TV-t? Azt tudom, hogy már nem lehet rá új előfizetést kötni, de a végleges kivezetésről érdekelne infó.

Sajnos itt réz van, elvileg az NMHH honlapja szerint már megkapták az optikára az építési engedélyt a falunkban (most csak réz érhető el jelenleg nálunk, az is bondinggal 50 mega), de semmi érdemi infót nem tud adni a Telekom, hogy konkrétan elkezdték-e már a munkálatokat, pláne arra nem, hogy mikorra várható, hogy ki is lesz építve.

Igazából a csatornák bővítése miatt érdekelne főleg a váltás, mert például az Aréna 4 sem került be a SAT-ra, sem valószínüleg az új Match 4 sem fog, ha a Telekom TV-re meg az IPTV-re bekerül valamikor, fizetni meg nincs kedvem igazából azért érte, hogy semmi új adót ne kapjak meg, ha bekerül a másik platformra.

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: roki90

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Szia! 50 megabites rézen még talán a Telekom TV SmartBox is elmegy, de IPTV minden bizonnyal rendelhető.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok,

Én a múlt héten kaptam levelet arról, hogy szeptember 16-án végleg lelövik a szolgáltatást. Át is kellett állnom IPTV-re, pedig én szerettem a műholdas TV-t is. :D

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia! 2022. január 21-től lezárásra kerültek a műholdas műsorterjesztési technológián nyújtott SAT TV díjcsomagok, új előfizetői szerződés nem köthető rájuk.
A díjcsomagokra előfizetői szerződéssel rendelkező előfizetők változatlan feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltatást. Ha ez változik, arról számlavégi üzenetben értesítjük az érintett ügyfeleinket. ^Judit

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most