Tibor84 Posztolva ekkor: 2022. augusztus 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. augusztus 21. Sziasztok Balkány külterületén lakom. Címem helyrajzi szám alapján: Balkány külterület 0137/4 Kérdésem a következő lenne körülbelül 10 család igényelné a szólogatásaikat ezen a szakaszon. Mikor várható fejlesztés nálunk? Többszöri megkeresésemre ezt a választ kaptam amit nem igazán értek. A környéken mindenhol ki lett építve az utolsó tanyán is miért maradt ki ez a rész? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. augusztus 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 21. Szia @Tibor84 A megadott területen nem társaságunk, hanem partnerünk végzi el a hálózatfejlesztést. Konkrétumokkal, hogy az adott területen, ez miért nem tudod megvalósulni, nem rendelkezünk. Minden esetben a területre érvényes műszaki engedélynek, hozzájárulásoknak és elkészült terveknek is elfogadásra kell kerüljenek, csak akkor tud megtörténni a fejlesztés. Kapott válasz alapján, címetek partnerünk hálózati fejlesztése nem érintette, így nem várható, hogy a tervezett fejlesztések során megvalósul a kiépítése. A csatolt kép alapján azt tudjuk javasolni, hogy a partnerünk megadott elérhetőségén érdemes felvenni velük a kapcsolatot, érdeklődni, hogy a tervezett fejlesztésen kívül, egyéni fejlesztésre van-e mód. Megértésed köszönjük! ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor84 Posztolva: 2022. augusztus 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 21. Már fel vettem velük a kapcsolatot még február hónapban. Szerintük önökkel vegyem fel a kapcsolatot. Nem tudom igy már hogyan tovább. Gyűjtsem össze az utcában az aláírásukat menyek el velük a polgármesterhez keresem meg önöket hivatalos formában? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. augusztus 22. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 22. Kedves @Tibor84! Kérdésedet továbbítottuk illetékes műszaki csoportunknak, amint megkapjuk a választ, tájékoztatunk róla! Addig is kis türelmed kérjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. augusztus 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 30. Szia @Tibor84! Utánajártunk, a műszaki területünktől azt a választ kaptuk, hogy a megadott területen jelenleg nincs tervben optikai fejlesztésünk. Megvizsgáltuk több szempontból, de ilyen nagy volumenű egyéni fejlesztésre sajnos nincs lehetőség. Több száz méteren kellene kiépíteni a hálózatot, ennek a költsége nagyon magas. A közeljövőben ezért sajnos nincs a terveink között a terület fejlesztése. Megértésedet köszönjük! ^Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor84 Posztolva: 2022. augusztus 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 30. Jó napot Ez nem csak egyénileg engem érint. Hanem 10-15 családról lenne szó. Többen szeretnénk, hogy legyenek itt is ugyanazok a feltételek mint máshól a környéken. Elnézést kérek a képek minőségé miatt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tibor84
Sziasztok
Balkány külterületén lakom.
Címem helyrajzi szám alapján: Balkány külterület 0137/4
Kérdésem a következő lenne körülbelül 10 család igényelné a szólogatásaikat ezen a szakaszon.
Mikor várható fejlesztés nálunk?
Többszöri megkeresésemre ezt a választ kaptam amit nem igazán értek.
A környéken mindenhol ki lett építve az utolsó tanyán is miért maradt ki ez a rész?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.