Dia Posztolva ekkor: 2022. augusztus 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. augusztus 30. Sziasztok! Tud valaki Budapesten egy nagyon guru Telekomos műszaki embert, akivel személyesen vagy telefonon tudok beszélni? Tehát nem robot és nem értékesítő. Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. augusztus 31. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 31. 2 órája, Dia írta: A problémám, hogy nálunk csak réz kábelen elérhető a szolgáltatás, az internet ilyen formában bent is van a lakásomban, jelenleg is aktív szolgáltatás, azonban azt mondja a Telekom, hogy az IPTV-t nem tudják bekötni. Azért nem értem a dolgot, mert 2018-ig egy vidéki kisfaluban éltünk és ott is így működött, réz kábelen kaptuk a netet és 2 beltérin jött az IPTV. Egyébként a házban ahol jelenleg élek 2018 óta, bent van az optika is, de telített a hálózat és a Telekom nem kívánja bővíteni, amit nem igazán értek. Emiatt kénytelen vagyok a TV-t a piros szolgáltatótól venni. Mivel a T-s mobil csomagjaimat nem szeretném hozzájuk vinni(egyelőre), így 2 szolgáltató felé fizetek, ami nem ktg hatékony. Kedves Dia! A privát üzeneted alapján továbbítottuk a jelzésedet műszakis kollégáink felé. Ahogy ígértük, amint jön válasz azt neked is továbbítjuk, addig is köszönjük szépen a türelmedet. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. augusztus 30. Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 30. Szia Mi a problémád? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. augusztus 31. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 31. Szia Dia! Konkrét elérhetőséget nem tudunk adni, de ha megírod, hogy pontosan mi lenne a kérdésed szívesen segítünk megoldást találni. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dia Posztolva: 2022. augusztus 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. augusztus 31. A problémám, hogy nálunk csak réz kábelen elérhető a szolgáltatás, az internet ilyen formában bent is van a lakásomban, jelenleg is aktív szolgáltatás, azonban azt mondja a Telekom, hogy az IPTV-t nem tudják bekötni. Azért nem értem a dolgot, mert 2018-ig egy vidéki kisfaluban éltünk és ott is így működött, réz kábelen kaptuk a netet és 2 beltérin jött az IPTV. Egyébként a házban ahol jelenleg élek 2018 óta, bent van az optika is, de telített a hálózat és a Telekom nem kívánja bővíteni, amit nem igazán értek. Emiatt kénytelen vagyok a TV-t a piros szolgáltatótól venni. Mivel a T-s mobil csomagjaimat nem szeretném hozzájuk vinni(egyelőre), így 2 szolgáltató felé fizetek, ami nem ktg hatékony. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dia Posztolva: 2022. szeptember 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 1. Mikor kapok választ a kérdésemre? Ha ez nem fog működni, meg kell hosszabbítanom a hűségem a másik szolgáltatónál(2022.08.28-án lejárt) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. szeptember 2. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 2. 18 órája, Dia írta: Mikor kapok választ a kérdésemre? Ha ez nem fog működni, meg kell hosszabbítanom a hűségem a másik szolgáltatónál(2022.08.28-án lejárt) Kedves Dia! Még nem kaptuk meg a választ, de az imént megsürgettük. Reméljük, hogy hamarosan konkrét információval szolgálhatunk. Kis türelmet kérünk még! ^Kriszti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Katona Simon Posztolva: 2022. szeptember 3. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 3. Sziasztok! Én most rendeltem meg tv alap csomagot és a készüléket is most vettem. be is állítottam mindent a tv csatornák is bejönnek és az internet is. Viszont a tv csatorna akadozik folyamatosan. Azt vettem észre, hogy főleg akkor ha a vevőegység előtt sétálunk. Lehetséges, hogy ennyitől már akadozik? Ilyen gyenge? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. szeptember 4. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 4. 13 órája, Katona Simon írta: Sziasztok! Én most rendeltem meg tv alap csomagot és a készüléket is most vettem. be is állítottam mindent a tv csatornák is bejönnek és az internet is. Viszont a tv csatorna akadozik folyamatosan. Azt vettem észre, hogy főleg akkor ha a vevőegység előtt sétálunk. Lehetséges, hogy ennyitől már akadozik? Ilyen gyenge? Szia! Amennyiben a tapasztaltakat még nem jelezted ügyfélszolgálati csatornáink egyikén sem, kérünk, privát üzenetben írd meg MT azonosítód és kapcsolattartásra alkalmas mobil elérhetőséged. Bejelentésed szívesen továbbítjuk szakértőink felé. ^Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Dia
Sziasztok!
Tud valaki Budapesten egy nagyon guru Telekomos műszaki embert, akivel személyesen vagy telefonon tudok beszélni? Tehát nem robot és nem értékesítő.
Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.