TTibor Posztolva ekkor: 2022. szeptember 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. szeptember 21. Tudja valaki, mi van a mostani "TECHNIKAI KARBANTARTÁS" hátterében? Szerda 3/4 12-kor nem szoktak... Email, telefonos ügyfélszolgálat, weboldal is halott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. szeptember 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 21. Szia Tibor! Nagyon sajnáljuk, de jelenleg technikai hiba miatt nem működnek ügyfélszolgálati felületeink és alkalmazásunk sem érhető el. Illetékes kollégáink dolgoznak a hiba elhárításán. A megoldásig türelmedet szeretnénk kérni! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szodizs Posztolva: 2022. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 22. A rossz hír az, hogy nekem valahogy aktiváltak egy fiokot de minden korábbi adatom eltünt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. szeptember 22. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 22. Szia! Pontosan milyen fiókról van szó? ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szodizs Posztolva: 2022. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 22. szodizs@t-online.hu ....ha engem kérdezel.... Vasárnap óta nem tudtam belépni . Sokadszori reklamálásra ma reggel aktiváltak egy azonos néven lévő fiokot, de az egy tök új fiók lett. Üdvözölt a Telekom új tagként.....vagyis eltünt a 10 éves fiokom. Ráadásul a vasárnap óta várt fontos leveleim is. Minden számlám, szerződésem elektronikus uton érkezik...érkezne.... romokban vagyok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. szeptember 22. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 22. Ha történt az előfizetéseden módisítás és amiatt van probléma a fiókod tartalmával, akkor ügyfélszolgálati elérhetőségeinken tudod kérni a fiók visszaállítását. ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szodizs Posztolva: 2022. szeptember 22. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 22. Semmi nem történt azon kívül, hogy vasárnap nem tudtam belépni és kirakta azt a sárga karbantartási táblát. Telefonon kértem, sőt vasárnap óta könyörgökm de nem sok jóval biztatnak. Mindenki leráz és majd jövö héten értesitenek ...:'( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
TTibor
Tudja valaki, mi van a mostani "TECHNIKAI KARBANTARTÁS" hátterében? Szerda 3/4 12-kor nem szoktak...
Email, telefonos ügyfélszolgálat, weboldal is halott.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.