nurseboy Posztolva ekkor: 2022. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. november 4. Tisztelt Telekom! Tarpa községben örömömre épül az optikai hálózat. Érdeklődnék ennek átadása mikorra várható? Jelenleg is ügyfél vagyok, de csak a telefonkábelen keresztül van NET és jó lenne váltani gyorsabbra! (4931 Tarpa, Kölcsey utca 2.) Üdv: Attila Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2022. november 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. november 4. 3 órája, nurseboy írta: Tisztelt Telekom! Tarpa községben örömömre épül az optikai hálózat. Érdeklődnék ennek átadása mikorra várható? Jelenleg is ügyfél vagyok, de csak a telefonkábelen keresztül van NET és jó lenne váltani gyorsabbra! (4931 Tarpa, Kölcsey utca 2.) Üdv: Attila Üdv Ha már épül, akkor valószínűleg hamar, mert ugye a T érdeke, hogyha már felépült, akkor minél előbb működjön és menjen a szolgáltatás. Max 1-3 hónap szokott ez lenni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
nurseboy
Tisztelt Telekom!
Tarpa községben örömömre épül az optikai hálózat. Érdeklődnék ennek átadása mikorra várható? Jelenleg is ügyfél vagyok, de csak a telefonkábelen keresztül van NET és jó lenne váltani gyorsabbra! (4931 Tarpa, Kölcsey utca 2.)
Üdv: Attila
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.