vakulyane Posztolva ekkor: 2014. december 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. december 29. Helló!Karácsonyra fiam kapta atelefont,aktiválás sikerült,wifi beálitás sikerült,de semi nemű letöltés a netről nem.Hiba kodot ir ki-80070490,mi a teendő???? Köszi ha valaki válaszol!!!!!!!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 dus33 Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Helló!A segítségeteket szeretném kérni! Nekem Alcatel one Touch s'pop készülékem van, nem új, 1/2 éves. Tegnap telepítették az IPTV-t,(tv+net+tel) és ha csatlakozni szeretnék a saját vifimhez, a telefonom automatikusan kikapcsol, újra indul és egészen addig csinálja, míg vissza nem vonom a wifi használai jogot! Eddig is csinált néha ilyen telefonálás közben, de a wifi futott és net is volt, használtam. Mit kell beállítani a telefonon? Netezni nem tudok, mert mire betölt egy oldal, az egész tel. úja indul! Meghalt a telefonom??? :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 kugli Posztolva: 2014. december 29. Megosztás Posztolva: 2014. december 29. szia, a live fiókod stimmel? nem kér megerősítést?wifi ki be kapcs?ha semmi nem segít, próbálkozz a gyári visszaállítással (az újonnan készített fotóidat azért mentsd le :-) ) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. Én a Wifi Analyzert használom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dus33 Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Boldog Új évte Mindenkinek! Sziasztok.Tegnap a munkahelyemen nyílt Wifihez minden probléma nélkül csatlakoztam,használtam, csak itthon nem engedi! Egyszerűen a telefon újra indul! De csak itthon!!!?? A telefonon kellene valamit beállítani, de mit???? Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Boomer Posztolva: 2015. január 13. Megosztás Posztolva: 2015. január 13. Egy HR (hard reset) a telefonnak? Vagy ha van rá újabb szoftver akkor annak a telepítése?Hátha segít.Valami inkompatibilitási is lehet a háttérben, nálam egy időben az androidos Samsung dobálta el a wi-fi hálózatot randomra.Milyen routered van? (márka és típus) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom antieore Posztolva: 2014. december 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. december 30. gyanús, hogy a szoftvert újra kell telepíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Daewon Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. Jó napot mindenkinek!Egy olyan problémám lenne hogy a wifi jel sokszor elmegy pár másodpercre (szakadozik).Utánna olvastam és találtam is egy olyan megoldási lehetőséget hogy, a channel számát kell állítani mert bezavarja egymást a sok router egy bérházban.Így is jártam el. Több channel-el is probálkoztam, de a probléma nem szűnt meg. Javaslatokat várok. Előre is köszönöm. Ui. : (wifi radart akartam telepíteni hogy kiszűrjem hogy melyik router milyen channelt használ,de nem találtam használható programot.) Üdv. : Daewon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
vakulyane
Helló!Karácsonyra fiam kapta atelefont,aktiválás sikerült,wifi beálitás sikerült,de semi nemű letöltés a netről nem.Hiba kodot ir ki-80070490,mi a teendő???? Köszi ha valaki válaszol!!!!!!!!!!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.