Kérdés

T. Telekom! Már többször bejelentettem, a legutóbbi alkalommal felvett,  111117205.2 sz. hibajeggyel kapcsolatban írták, hogy a hibát kijavították, de sajnos, ezzel ellentétben továbbra is fennáll. Tanácsuknak megfelelően az androidos telefonomat újraindítottam, sőt, önszorgalomból a Műsorújság appot is újratelepítettem, de az alkalmazásban az összes TV-műsor továbbra is egy órás eltéréssel jelenik meg (korábban) a valós TV-műsorokhoz képest, a TV-n lévő felvételek az appban nem látszanak, a távoli vezérlés funkció nem működik.

Szemléltetésül mellékelek két mai képet, melyből látszik, hogy az appban az ATV Fórum c. műsora 8:15-kor kezdődik, a TV-képernyőn pedig látszik, hogy a valóságban 9:15-kor. Kérem, foglalkozzanak a problémával, és végre javítsák is ki, mivel ez az átalakítás előtt hibátlanul működött.

Köszönettel

Halmos Judit

TV.2022.11.22.jpg

Screenshot_20221122-095458_Msorjsg.jpg

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Appassionata
hibás billentyűnyomás

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia Appassionata! Köszönjük szépen megkeresésedet és visszajelzésedet. A hibajelenségről tudunk, mely központi probléma és a javítása folyamatban van. Türelmedet kérjük és köszönjükl, míg ismét elérhető lesz a műsorújság funkciók és az idő is rendeződik. ^Noel

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most