Ugrás a tartalomhoz
  • 0

lejátszás


Judit57

Kérdés

Felvett filmet nem tudom lejátszani, E505 hibakódot ír ki. Mi a megoldás? Négy hete van Telekom TV-m és ma először sikerült egy felvételt lejátszani, de miért nem lehet gyors előre tekerést alkalmazni a felvett filmnél? A többi felvételnél változatlanul E505 hibakód jelenik meg. Segitsen valaki lszi.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia!

A hibakód kapcsán bejelentés alapján tudnak műszakis kollégáink kivizsgálást indítani és elhárítani a problémát. Ezt mi is szívesen rögzítjük a részedre, ha megírod nekünk privát üzenetben az előfizető nevét, a szolgáltatás MT ügyfél-azonosítóját és egy kapcsolattartó mobilszámot. 

Mivel a felvételek tárolása online, felhőbe történik, így a műsorok jogtulajdonosai, azaz a csatornák rendelkezhetnek e felől, így például tilthatják egyes műsorok felvételét, vagy a felvett műsorokban az előretekerést. A jogosultságokról az alábbi dokumentumban találhatsz információt:  https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/telekom-tv-recordandgo.pdf

^Dániel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Köszönöm a választ, de folyamatosan annyi más problémám is van ezzel a csomaggal (Telekom TV L), pld. a reakcióidők a távkapcsoló gombjának megnyomására 1-2 perc, sőt most már nem is oda kapcsol, amit megnyomok, szóval annyira rosszak a tapasztalataim, hogy hiába szerettem volna optikai szálon  modernebb úton haladni, a hozzátársított csomag borzasztó rossz. Szerződéstől elállással visszakértem az IPTV-t.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...