Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sagemcom cseréje FGA2233 MAG-ra


Sounder

Kérdés

Tegnap kaptam egy FGA2233 MAG modemet a Telekomtól egy futárral, hogy azzal csaréljem ki a meglévő Sagemcom modemet. Normálisan ez nem lenne probléma magamnak megcsinálni, de nem jöttem rá hogyan húzzam ki az optikai kábelt az öreg modemből mert annak csatlakozója le van takarva egy lemezzel. Azt a lemezt meg nem tudom hogyan eltávolítani. A csatolt kép mutatja a a lemeztakarót, aminek jobb felső sarka közelében bújik be a fehér optikai kábel a lemez alá. Sejtem, hogy a lemez jobb alsó sarkában lévő lyuk a  nyitás kulcsa, de minden próbálkozásom abban a lyukban egy vékony csavarhúzóval sikertelen volt. Volt már valaki sikeres ezzel és ki tudna segíteni egy tanáccsal?

Köszönöm.

20221206_151925.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

A takarólemez alatt van a csatlakozó, amit a jobb alsó sarokban lévő pöcökkel tudsz leszedni.  Viszont ezt a fedelet gyárilag egy csavarral kellene rögzíteni. Ezek szerint ez a csavar nálad be van csavarva jelenleg. Ez egy pici csavar, ami a takarólemezt fogja amit fényképeztél is. Elvileg a pöcök fölött van a csavar, azt a fekete bumszlit szed le, az alatt kellene találnod.

Ha sikerült leszedni akkor egy zöld csatlakozót találsz alatta, amit a négyzetes részénél megfogva ki tudod húzni.  Viszont azt javaslom hogy a csati kihúzása előtt tekerd ki a kábelt modemből és utána húzd ki. Mivel nem jó hogy ha a csati végi érintkezik valamivel, mert bepiszkolja.  

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Oké, ma végre rájöttem annak a fedölemeznek a nyitjára, s simán le is jött. Azután már az optikai kábel dugaszát is könnyü volt kihúzni, s az új modembe dugni, úgyhogy most minden csatlakozó készülék is működik rendesen. Már csak a régi modemet kell visszaküldeneni.

Köszönöm a segítséget.

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...