Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Ping spikes pár percenként


Csongor

Kérdés

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Ezt nem mondanám, hogy hálózati hiba, mivel ha megnézed egy google-t pingelve nincs gond  átlag 8-20 ms , most a Hunt Showdown-nál január eleje óta fennálló hiba is hasonló a Twitches szakadozáshoz, ahol szintén nem a Telekom volt a ludas (A probléma abból adódik, hogy jelenleg olyan útvonalon érkezik hozzánk tőlük az adatforgalom, mely túlzsúfolt, ezért azon torlódások alakulhatnak ki. A hálózatunk és a szolgáltatásunk továbbra is rendben vannak, azonban amíg a hozzánk eljutó streaming tartalom szűkített keresztmetszeten érkezik, addig a Twitch nem használja ki a Magyar Telekom hálózatának kapacitását, így továbbra is érzékelhető lesz a minőségi probléma. Érdemes a tapasztalt hibákat a Twitch felé is jelezni.
Anyavállalatunk a Deutsche Telekom felvette a kapcsolatot a Twitch streaming szolgáltatóval annak érdekében, hogy minél gyorsabban újra a régi minőségben tudjátok élvezni a streameket!)

A Huntnál most  a 
Leaseweb  nem fizet a DTAG-nak eleget azért ilyen kicsi a sávszél és azért túlterhelt, zsúfolt a hálózat jellemzően 17:00-23:00 között mikor a legtöbben játszanak... 

Nem légből kapott infó, osztrák telekom fórumon írták, moderátorok is hozzászóltak:  https://community.magenta.at/topic/8555-hunt-showdown-hoher-ping-auf-eu-server/?page=2

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
Ekkor: 2023. 01. 15. at 0:47, Atesz írta:

Nem tudom van e még ilyen problémád. eltel egy kis idő, de először szétnézék a gépen, hogy mi használha a hálózatot, esetleg más gép használja e?! 

hálózati probléma már kb 1 éve. Minden külföldi szerver packet loss meg magas ping. Telekomot csak vpn-el lehet használni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...