Ugrás a tartalomhoz

Iptv és Iptv problémák topic


anonymus

Ajánlott posztok

  • 2 weeks later...

Szia anonymus, köszönöm! A kereshetőség érdekében inkább a további bontás irányába megyünk majd - a cél az, hogy a kereső funkció használatával minél egyszerűbb legyen beazonosítani az adott, konkrét kérdésre adható választ, válaszokat.

 

Köszi, szép napot:


István

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Szia István!

 

Szerintem jó lehet ez a szétválasztás, de a többi fórumtárs egyetértésével az alábbiak szerint lenne célszerű használni:

 

IPTV

Ebben lehetne minden, a működéssel (csatornakínálat, STB működése, menüi, frissítések stb.) kapcsolatos új információt, érdekességeket, ötleteket közzétenni.

 

IPTV problémák

Egyértelműen a fentiekben leírtak hibajelenségeinek kitárgyalása.

 

MirrMurr

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Üdv!

Én jónak találom a felosztást, mert így könnyedebben lehet pl. kérdéseket-válaszokat téma szerint keresni. Azonban most, hogy egyre több és több hozzászólás érkezik, egyre inkább kezdem hiányolni a korábbi felületen elérhető Új hozzászólás lehetőséget. Így ugyanis egy-egy topicban  mind hosszabb "láncolat" jön létre ugyanazon "fejléc" alatt (pl. IPTV problémák, XDSL stb..) és ez egyre többször eredményezi az Idézet funkció használatát - ami jó, ha egy beszélgetés, téma picit hosszabbra nyúlna -  de szerintem fontos lenne, hogy a követhetőség érdekében jól elkülöníthetőek legyenek az egyes kérdések és az azokhoz kapcsolodó válaszok és felvetések egy topicon belül - erre tett jó szolgálatot szerintem a régi felületen a fent említett opció.

Az új fórumfelületen pozitívnak találom a hozzászólások formázására biztosított számos lehetőséget, és szívesen látnám az eddigiek melett a "sorkizárt" elrendezés lehetőségét is. A like küldés is jó funkció, kicsit ez is "hozzáad" az oldal valódi közösségi felületté válásához. 

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...