galocsi Posztolva ekkor: 2023. április 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. április 5. Hello, úgy látom a területünkön elkészült az optikai hálózat, cím példa 2051 Biatorbágy helyrajziszám 3133 vagy 2051 Biatorbágy Töhötöm utca 53, mikor lehet szerződést kötni a szolgáltatásra? Sehol sem találtam elérhető tájékoztatást! Köszönettel, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. április 6. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. április 6. Szia! Információink szerint a hálózat 2023 június végéig elkészül. Addig szíves türelmedet kérjük. Köszönjük! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 András12345 Posztolva: 2023. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 21. Szia! Sikerült előfizetned már a Telekomnál? Én próbálkoztam többször is , egyszer azt írták, hogy elérhető a címemen és írjak nekik chaten, majd végül mégsemtaláljáka címem stb. Pedig elvileg kiépült. Albert, Petike utca. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 21. Szia Albert! A hálózatunk fejlesztésével/korszerűsítésével kapcsolatban honlapunkon itt: https://www.telekom.hu/webshop/szolgaltatasok/internet/otthoni/halozatfejlesztes , pontos címed megadása után tájékozódhatsz. Amennyiben a megadott címen jelenleg nem találsz megfelelő ajánlatot, feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben értesítünk, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. A feltüntetett adatok megegyeznek az ügyfélszolgálatainkon rendelkezésre álló információkkal. Bízunk megértésedben! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 András12345 Posztolva: 2023. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 21. Biatorbágyon a Katalin hegyen a kiépített új hálózat elvileg már jó ideje elkészült. Mikor lehet már előfizetni, használni? Sablonos válasz nem érdekel. Konkrétan ez az új hálózat mikor lesz már használható? Korábbi "szakértők" írták június végén, de még most sem lehet használni és egyik szakértő sem tud semmi információt adni. Csak a sablon lakcím bekérős feliratkozós oldalt. A szerelők akik csináltak még tavasszal, azok is azt mondták nyáron már használható lesz. Senki sem tud semmi érdemleges választ adni? Elnézést, de nem tudom megérteni, hogy ennyire senki nem tud semmit. Önöknek többet kellene tudni ennél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 21. Kérdéseddel kapcsolatban egyeztetünk a területileg illetékesekkel, így válaszukig szeretnénk türelmedet kérni! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 21. A címvizsgálat érdekében kérjük, privát üzenetben írd meg nekünk a pontos lakcímet! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 András12345 Posztolva: 2023. augusztus 25. Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 25. Biatorbágy Petike utca 2848. A képen csatoltam a hozzám legközelebbi dobozt. Egyébként bárhol Biatorbágyon a Katalin hegyen az új kiépített rendszer mikor lesz gyakorlatban is használható? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 25. Szia Albert! Örömmel tájékoztatunk, hogy hálózatunk korszerűsítésével kapcsolatban azonnal választ kaphatsz honlapunkon, ahol pontos címed megadása után tájékozódhatsz a várható fejlesztésekről, illetve választhatsz az aktuálisan elérhető szolgáltatások közül. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Gigaerős hálózatunk a lehető legtöbb ügyfelünk számára elérhető legyen. Amennyiben a megadott címen jelenleg nem találsz megfelelő ajánlatot, feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben értesítünk, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. A feltüntetett adatok megegyeznek az ügyfélszolgálatainkon rendelkezésre álló információkkal. Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk. ^Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 28. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 28. Kedves Albert! További türelmedet szeretnénk kérni illetékesek visszajelzéséig! ^Petra Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 András12345 Posztolva: 2023. augusztus 30. Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 30. Egyébként a Hál-Ép Kft. emberei már valakinek láttam, hogy bekötötte a Telekomos kábelt. Ha lehet azért szeretném a Telekom által megrendelni az internetet, de az alvállalkozó embere azt mondta Ő elintézi nekem. Csak furcsa a Telekom nem tud semmit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. szeptember 6. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. szeptember 6. Kedves András! A címed jelenleg nem szerepel nyilvántartásunkban, ezért nem tudod online megrendelni optikai szolgáltatásunkat. Kérjük, hogy válaszban küldd el a neved és mobilszámod is. Amint rögzítették kollégáink a rendszerünkben a címed, felkeresnek szolgáltatás rögzítés miatt. Várjuk az adatokat. Köszönjük. ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
galocsi
Hello, úgy látom a területünkön elkészült az optikai hálózat, cím példa 2051 Biatorbágy helyrajziszám 3133 vagy 2051 Biatorbágy Töhötöm utca 53, mikor lehet szerződést kötni a szolgáltatásra? Sehol sem találtam elérhető tájékoztatást! Köszönettel,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
11 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.