dragontwin19 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Böngészés, levelezés, filmnézés, letöltögetés lenne a fő felhasználási szempont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Most néztem, van választék, igaz, a teljes ár mindenhol magasabb ennél. Milyen márkára gondoltál? Ha már van arany, vagy platina előfizetésed, akkor részletre is megveheted, így kedvezőbbek a feltételek, ráadásul nincs kamat sem. Lépj be a meglévő előfizetéseddel (ha van) a Mobil-előfizetésem menübe, válaszd ki a neked szimpatikus notit, és a díjcsomagot, és személyre szabott árat látsz. Több terméknél is megnézheted ugyanezt, hogy össze tudd hasonlítani az árakat. Az ár attól is függ még, milyen díjcsomaggal vásárolsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Otthoniba van 2, itt körüli árban. A HP az finomabb bánást igényel, a Lenovo az jobban bírja az erősebb használatot. (jobban lehet ide oda dobálni).http://www.t-home.hu/lakossagi/keszulekek/notebookok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Apple kilőve az biztos, bazi drága nekem... Kicsi csomaggla nézelődtem, de ott tényleg magasabbak az árak, de majd megnézem az otthoni kínálatot, hátha azzal jobb megoldás lesz. Aztán lesz még egy táblagépem :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Köszi! Ezek egész használhatónak tűnnek (tudás és ár/érték) arányban.Volt már HP laposom, nem kellett vele kíméletesebb lenni, mit mondjuk egy Acer megoldással :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Boomer Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. Nézelődőm laptop után folyamatosan, de szerintem most nincs bestbuy ajánlat a T kínálatában...Macbook Air is nagyon drága a mobiloldalon (igaz részletre is lehet vinni, de úgy is soknak tűnik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dragontwin19
Böngészés, levelezés, filmnézés, letöltögetés lenne a fő felhasználási szempont.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.