Ricsi13 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Szeretnék egy Sony Xperia Z3-at ajándékozni, mennyivel előbb rendeljem meg, hogy biztosan megérkezzen az illető szülinapjára? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Szia.Ha házhoz-szállítással kéred (GLS) akkor a kiszállítás napján kapsz egy emailt a GLS-től amiben benne lesz a futár elérhetősége,így tudsz vele időpontot egyeztetni. Másik lehetőség Pikk Pakk pontra kéred a csomagot és akkor akár hétvégén is átveheted az általáld kiválasztott Pikk Pakk üzletben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 20. Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Hát, ha jövőre van a születésnapja az ismerősődnek/rokonodnak akkor ráérsz szerintem :smileyhappy:Na de viccen kívül, ha még idén lesz, akkor én nem centizném ki, mert lassan itt a karácsony, ki tudja milyen készletek lesznek elérhetőek és milyen igény lesz erre a típusra.1-2 héttel előtte én megrendelném a tuti siker érdekében.A T webshopjában még úgy látom, sok helyen kapható még.Csak a Z3 érdekel? Mert ebben a felső kategóriában van választék rendesen, Samu és Alma is van kb. ezen az áron (bár nem tudom, hogy előfizu vagy domino lenne) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Ricsi13 Posztolva: 2014. november 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 20. Köszönöm szépen a tanácsokat, akkor megrendelem, nehogy kifussak az időből. Havidíjas lesz, az biztos, mert ott láttam részletfizetést. :-) Egy gond van, hogy nem vagyok otthon napközben, így lesnem, vagy hívogatnom kell a futárt, a rendelés napján? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ricsi13
Szeretnék egy Sony Xperia Z3-at ajándékozni, mennyivel előbb rendeljem meg, hogy biztosan megérkezzen az illető szülinapjára?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.