Bandi23 Posztolva ekkor: 2023. augusztus 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 8. Üdvözletem. Vedtem egy smart boxot és az lenne a baj vele hogy a bejelentkezés gombra rá nyomok és azt írja sikertelen bejelentkezés. Remélem ebben tudnak segíteni nekem. A válaszukat előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 VIP Dave Posztolva: 2023. augusztus 21. VIP Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 21. Szia! Telekom előfizetés esetén automatikusan bejelentkezik, annak hiányában nem fog Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 8. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 8. Kedves Bandi23! Kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot privát üzenetben. Írd meg ott nekünk a szerződésedhez tartozó MT azonosítót, valamint az elérhetőségi mobilszámodat és utána nézünk. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamás8512 Posztolva: október 13. Megosztás Posztolva: október 13. Ekkor: 2023. 08. 08. at 15:53, Bandi23 írta: Üdvözletem. Vedtem egy smart boxot és az lenne a baj vele hogy a bejelentkezés gombra rá nyomok és azt írja sikertelen bejelentkezés. Remélem ebben tudnak segíteni nekem. A válaszukat előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamás8512 Posztolva: október 13. Megosztás Posztolva: október 13. Nekem is ugyanez a hiba, egyik pillanatról a másikra, nem tudok bejelentkezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: október 14. Telekom Megosztás Posztolva: október 14. Szia Tamás8512! Kérjük, hogy írd meg a 9 számjegyből álló MT azonosítódat privát üzeneten keresztül, hogy utánanézhessünk a szolgáltatásodnak. ^Barna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Bandi23
Üdvözletem.
Vedtem egy smart boxot és az lenne a baj vele hogy a bejelentkezés gombra rá nyomok és azt írja sikertelen bejelentkezés.
Remélem ebben tudnak segíteni nekem.
A válaszukat előre is köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.