HoReSz Posztolva ekkor: 2023. augusztus 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 17. Sziasztok, Amióta Android BOX TV van, azóta villogtatja a TV -met. Már 3x jelentettem le, egyszer se jöttek ki. Jött egy SMS, hogy javították a hibát. Biztos nem, mert ugyanúgy villog, hazavágja a TV-t, hiába mondtam, hogy kérnék egy cserét, semi nem történik?! Másnak is villog a TV, elmegy, majd visszajön az adás és ezt képes folyamatosan csinálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2023. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 18. 12 órája, HoReSz írta: Sziasztok, Amióta Android BOX TV van, azóta villogtatja a TV -met. Már 3x jelentettem le, egyszer se jöttek ki. Jött egy SMS, hogy javították a hibát. Biztos nem, mert ugyanúgy villog, hazavágja a TV-t, hiába mondtam, hogy kérnék egy cserét, semi nem történik?! Másnak is villog a TV, elmegy, majd visszajön az adás és ezt képes folyamatosan csinálni. Szia. A box dobozában található HDMI kábellel használod? Ha igen cseréld ki, mert az is okozhatja a hibát, hogy rossz a mellékelt HDMI kábel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 18. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 18. Szia! Amennyiben továbbra sem működik a szolgáltatás, javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsoltot privát üzenetben. Írd meg ott nekünk az MT azonosítódat, egy kapcsolattartó nevet, valamint az elérhetőségi mobilszámodat és rögzítünk egy újabb kivizsgálást. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
HoReSz
Sziasztok,
Amióta Android BOX TV van, azóta villogtatja a TV -met. Már 3x jelentettem le, egyszer se jöttek ki.
Jött egy SMS, hogy javították a hibát. Biztos nem, mert ugyanúgy villog, hazavágja a TV-t, hiába mondtam, hogy kérnék egy cserét, semi nem történik?!
Másnak is villog a TV, elmegy, majd visszajön az adás és ezt képes folyamatosan csinálni.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.