Grüner Tamás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 19. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 19. Vettem egy original androidos set boxot amin nézni szeretném itthon az előfizetésemmel a telecom tvgot amit letöltöttem rá . Az irja ki hogy a készülék feltőrt. Ez nem lehet mert az Euronicsban vettem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 20. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 20. Szia Tamás! A szolgáltatás számítógépen (PC/Mac), valamint Android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet) vehető igénybe.. A TV GO oldalán, a felhasználási feltételek között találod a további technikai részleteket a használathoz szükséges hardware, és szoftware követelményekről. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. augusztus 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 21. Ekkor: 2023. 08. 19. at 12:25, Grüner Tamás írta: Vettem egy original androidos set boxot amin nézni szeretném itthon az előfizetésemmel a telecom tvgot amit letöltöttem rá . Az irja ki hogy a készülék feltőrt. Ez nem lehet mert az Euronicsban vettem Szia Sajnos 3rd party (nem Telekom) smart boxokon sajnos nem működik az app. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Grüner Tamás
Vettem egy original androidos set boxot amin nézni szeretném itthon az előfizetésemmel a telecom tvgot amit letöltöttem rá . Az irja ki hogy a készülék feltőrt. Ez nem lehet mert az Euronicsban vettem
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.