Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Tv go hiba...

zengl istvan

Kérdés

This app cannot run because the environment is not secure and your data may be at risk. Ezzel indul a tvgo .par napja semmi gond nemvolt..aztan jott frissites....telepitettem regebbi berziot azzal jovolt...ma jott frissites es megint ezt irja...a regi verzio elindul de egybol frissit es megint nemjo

Screenshot_20230913-101844_Telekom TV GO.png

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zengl istvan
Bovitettem
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Ajánlott posztok

• 0

Szia @Sunyix!
Írj a supportnak pm-be, megadod az adataid, visszanézik, hogy valódi, gondolom valami cache -t törölnek, mert nagyon mást nem csinálnak, és minden működik újra. Appot nem írják átt, gondolom szabályok miatt. Ezért a sok sablon dolog sajnos :/ Mivel nem olyan probléma, ami a rendszer (rom) működését befolyásolja, ezért azon az oldalon még ennyit se foglalkoznak vele. 
Keress rá, a google-be, megtalálható egyébként, de az is ideig - óráig működhet. 

szerk:
@zengl istvan, sajnos a sok egt szabály + a google szigorításai teszik ezt velünk.  A szögeletes biztonság érdekében mnden alternatív megoldást szépen blokkolnak. :/
Írj, a supportnak, helyre teszik egy darabig jó fog majd megint lenni utána...  

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Gergő2
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Üdv. Gábor vagyok. Nekem azt csinálja, el kezd karikázni. aztán kidob hiba üzenetet, de rá megyek másik csatornára ott jó.. Mobil nettel, wifivel is...(persze hogy amit nagyon néznék akkor dob hibát...). Eléggé idegesítő! Hozzá értő fejlesztőt meg fizetni esetleg? 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
  • Telekom

Szia Gábor! Elsősorban javasoljuk, hogy töröld, majd töltsd le újra az appot a készülékedre (sok esetben már ez is megoldja a gondot).  Amennyiben mégsem kérjük, privát üzenetben küldd el nekünk az MT azonosítódat és a kapcsolattartói hívószámodat és segítünk. Köszönjük együttműködésedet! ^Lia  

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...